Sháním chodící botičky vel. 18,5, max. 19

carolineg1
4. kvě 2015

Ahoj mala se narodila drive, mesic pred terminem ted ma 16mesicu a uz pomalu chodi, problem je v botickach, nemuzu na tak malou nozku sehnat zadne chodici, same capacky a ty sou na nic....nevite o dobrem eshopu nebo obchode kde sezenu i mensi boty na chozeni nez 22 sem s toho zoufala nechci ji obouvat velke....

lucka.jer
4. kvě 2015

Zkus boty od Pegres, Fare nebo DPK. Když si dáš do vyhledávače "dětské boty", tak ti vyjede několik eshopů a tam si vybereš i podle velikosti. Podívej se na ně, i když jsou třeba vedené jako capáčky, tak to bývají botky na první chození. Já je dětem dávala, mívají žirafu, že jsou schválené pro děti od ortopedů.

konidana
4. kvě 2015

Kožené capáčky jsou na první chození nejlepší. Už je teplo, takže pohoda. Jinak my měli lehoučké kožené botky Pegres (určitě od vel. 18, možná i 17) , ale kolikrát stejně šla bosa protože obouvání bylo za trest.

betelgeuzz
4. kvě 2015

Já kupovala na první chození little blue lamb, tuším velikost 17, nejsou to tenké capáčky, ale podrážka je gumová a měkká. Podobné jsou i pediped.

valik
4. kvě 2015

My máme Pediped a Little Blue Lamb a jsou super. Na střídačku máme kotníčkové superfit. Mají i velikost 19 a tuším, že i 18... Zkuste objednat přes net. My taky nemáme v dosahu kamenné obchody s výběrem botiček, takže to řeším takto.

blondynka400
4. kvě 2015

Ecco dělá od 19, Geox některé typy od 18, Supefit má taky od 19

mecoun
5. kvě 2015

Doporučuji Fare, je to český výrobce a jsou to zdravotní botičky, dají se koupit i přes internet, ale mají i kamenné obchody.

numinek
5. kvě 2015

Já doporučuji www.detskeboty-rak.cz jsou na první krůčky krásně měkké a lehoulinké. Malá začala chodit v 13 měsících a já chtěla ty nejlehčí. Kdyby jste chtěla mám je v bazárku v19 vel. Jsou teda koplé jak sem tam lehla po kolenou i venku, ale tomu se u prvních bot nevyhnete. Jsou lehčí jak ecco, superfit i Richter. Dávala jsem si velmi záležet při výběru 🙂

m_aja
5. kvě 2015

Doporučuji Pegres, český výrobce, u nás velká spokojenost, kupovali jsme vzor 1090 (na stránkách výrobce lehce dohledáš), jsou lehoučké, kožené, určené k prvním krůčkům po venku. Výrobce je sice nazývá "capáčky", ale jsou určené k chození venku jako první opravdové botky (toto jsem si u prvního dítěte ověřovala u samotného výrobce, název capáčky je u nich opravdu matoucí a zavádějící).

aknelka1
5. kvě 2015

Jestli jste z Prahy, tak jedny mám http://www.sbazar.cz/lenca.kopecka/detail/74122...

luji
5. kvě 2015

Od kvetna do zari mala chodila v kozenych prvnich botickach od Pegres.Jine bych nekupovala....zacinali jsme na vel.19