ahoj, jaké máte zkušenosti s Sebamed Krém proti opruzeninám 100 ml? Děkuji
sebamed nedoporucuju, dlouho nic nic..a pak se z nej mala osypala a uz ekzem zustal, pripisuji to nemu protoze jsme zadnou zmenu nemeli a nepouzivali nic jineho
sudocream nebo bepanthen je dobry, super je konopna kosmetika, sice trochu drazsi, ale paradni
TAky jsme se osypali po těovém mléku...
nejlepší je sudocream a bepanthen 😉
mě sebamed vyhovoval.....všechny jeho výrobky - Eliška je alergička a kosmetika od sebamedu0 jí "sedí", ale čistě na opruzeniny i rybilka nebo bepanthen 🙂
Nedám na něj dopustit 😉
Od Sebamed používáme od narození sprchový gel a tělové mléko, nikdy nebyl problém. Na opruzeniny nám od začátku vyhovuje obyčejná a levná Rybilka. Dcera nebyla nikdy opruzená. Já bych šla do něčeho levnějšího nebo osvědčeného 😉
taky chvalim nejvíce sudocrem,sebamed nic moc na opruzeniny...
i mně se prcek po sebamedu osypal... na opruzeniny bepanthen, lavirisini (ten používáme i na běžné mazání při přebalování) a imazol
sebamed nám nepomohl na opruzeniny (ani bepanthen, ani sudocrem, ani rybilka), nejlepší byl měsíčkový krém na opruzeniny od Weledy.
Máme třetí miminko doma a od prvního potomka a to je 11 let nedám dopustit na PENATEN .Wundschutzcreme..pro nás je nejlepší 🙂
sebamed mame od narozenni do koupely i na prdku a vyhovuje moc
nakoupila jsem kosmetika sebamed, tak doufám, že zrovna u nás bude vše ok🙂
sebamed nepovažuju za nejlepší proti opruzeninám... maj dobrý sprcháče a šampony, ale na opruzeniny nezabral moc dobře... Na tohle je podle mně nejlepší Sudocrem :o)