Dobrý den 😉 , přemýšlím kterou dětskou kosmetiku vybrat pro miminko. Jakou máte zkušenost se SEBAMED? Používám krém proti popraskání břicha a jsem s ním spokojená, není moc přeparfémovaný a dobře se roztírá... Je mi jasné, že když se miminko narodí, může být vše jinak a tato kosmetika mu nemusí vyhovovat, ale chtěla bych ji vyzkoušet. Podělte se prosím s vašimi zkušenostmi. 🙂
nejlepčí. BYla jsem s touhle kosmetikou max spokojená. Do výbavičky jsem kupovala tuhé mýdlo, tělové mléko, šampon, krém na obličej. Časem jsem zkusila pěnu do koupele ale pěna byla rychle pryč a cena šílená a sprchový gel rychle ubýval a moc nepěnil takže kupuju to tuhé mýdlo. krásně napění a dlouho vydrží.
@grzybkova
Sebamed jsme meli a stridala jsem to s Weledou. Nemohu te znacce, obema vlastne nic vytknout. I kdyz teda syn nema nijak problemovou pokozku, ale proste uzivali jsme si.
No, tělové mleko se špatně roztírá, je takové tuhé,, radši mám Biodermu
@zlutapampeliska přesně.....a mléko nejen sebamed ale ani jiné jsem nedávala....lepší je už olejicek, krásné se zahřeje na rukou a miminko nechladi, dobře se roztírá.....
Já špatnou, dala jsem do vody mycí gel a po vyndání ven mi malej celý zčervenal. Nikdy žádnou reakci na nic neměl, ani nemá kožní vyrážky. Tohle nám prostě nesedlo, jenže u každého je to jiné, tak buď musíš vyzkoušet a pokud se ti ¨nechce riskovat, tak vybrat kosmetiku pro atopiky a alergiky.