Dobrý večer milé maminky, chci si koupit bambusovou sadu na nádobí pro mimi..... Ale prý nepatří do mikrovlnné trouby. Což bych potřebovala..... Poradíte mi mi prosím jakou lze koupit sadu i do mikrovlnné trouby??? Kromě skla a porcelánu?
I v orionu jsem vydělal pěkné. Jen teda nvm zda mají jiné než porcelán 🤔
@nonfood
me to prijde zbytecne,proc by dite melo mit zvlastni sadu nadobi?teda krome lzicek.
je to jedna z tech veci,ktera jsou na trhu ale fakt nejsou potreba,jenom marketing a business.
@zelenaesmolda Třeba protože s tím dítě flákne o zem? Koupila jsem misku a talířek z DM, mají protiskluzový spodek, takže to dítěti neklouže a když to spadne na zem, nic se nestane, nemusím sbírat střepy. Rozbíjení talířů zvládnu sama 😝😝
@sirka1
tak hlidat 🙂
Ahoj,
kromě skla a porcelánu jsou potom fajn plastové, pro děti, nejlépe tak, aby šly dát i do mrazáku, je to praktické i na cesty 🙂 že mají víčko. Anebo se dělají i silikonové, ale ty jsou vcelku drahé.
@zelenaesmolda souhlas! Davam synovi normalni talirek, misku na kasi, sklenicku, nikdy ho nenapadlo hodit na zem, pokud to vypadalo nebezpecne, zachytila jsem, ale to je stejne se vsemi ostatnimi vecmi, jsem ve strehu. Jediny cim je schopnej hodit je prave plastova lahvicka...
Bacha ta z DM nesmí do mikrovlnky, pokud je to ta z melaminu 😉 Mohly by se z toho uvolňovat škodlivé látky.
Ahoj,
Ja jsem svymu synovi koupila detske pribory od berghoff a krasne s nima ji a maji i krasny potisk,takže o zabavu je postarano. Doporucuju!😎
Treba Ikea? :D