Holky, plínky mám po synovi,ale teď bych ráda ještě přikoupila. Jaké jsou teď nej? Děkuji
A prosím, viděla jsem na netu krásnou růžovou AIO, myslím, že s králíčkem, cena cca 600 Kč, teď jí nemohu najít, nevíte? děkuji
@majulkaa Jé moc díky, včera jsem jí našla : http://www.petitlulu.cz/obchod/pleny-vse-v-jedn... a už objednala, tak jsem zvědavá, Anavy mám po synovi a svrnáky byli supúer Sweet monkey a Imse Vimse 🙂
Já jsem teď moc spokojená s motýlkama od joli petit, akorát teda dýl schnou..
Ahoj, mala i ja jsme spokojene s klasickymi ctvercovkami od t-tomi, svrchnacky a vkladaci pleny od best bottom, a svrchnacky ke ctvercovkam Imagine. Ani jedny kalhotky nepropousteji, nepousteji barvy, perfektne sednou, rychle schnou. Vkladacky schnou 12 hod. Pokud se maminka rozhodne pro vkladaci pleny tak na dva dny 20 vkladacek. S tim ze co druhy den se perou.
Jeste jsem zapomnela, na noc male davam kalhotove pleny od petit lulu. V nich dokaze spat celou noc. Vyhoda, dobre saji a flesova separacka udrzuje po celou dobu zadecek v suchu.
vy kupujte jednu all in one za 600 Kč??? To snad ne-e
já používám na malou klasické české pleny z Libštátu 70x70cm. Mohu doporučit, jsem s nima spokojená.
já kupuju plenky na alliexpres, 22 plen snap in one, což je podle mě ještě lepší než all in one, jsem pořídila za 2500 včetně asi 10 náhradních savých jader z kvalitního bambusu a bavlny... Opravdu nechápu, jak to tady v Čechách může někdo kupovat....
Já si zamilovala plenky zn. Katyv baby. Dále mám ve své látkovací výbavě anavy, plenky na snapku, tots bots, baby lucy, bamboolik.
Dávám přednost převážně českým atestovaným značkám, kde vím, že se můžu spolehnout na nezávadnost materiálu a v neposlední řadě - že plenky pro mé dítě nešije další dítě...
Kdybych se nespoléhala na nezávadnost materiálu, plenky z tohoto webu nekupuju, i tyto plenky mají svou značku, kde se dá dohledat výrobce 🙂 Ale opravdu dávat kolem 500, 600 Kč za jednu AIO nebo SIO je k smíchu... tam pořídíš plenku za 150 až 200 Kč, kvalitní, věř mi! Ale pro váš dobrý pocit, že podpoříte českého výrobce si samozřejmě plaťte tyto sumičky
Však ať si každý koupí co chce, od toho je tolik možností ;) Ano, já to mám nastavené tak, že raději podpořím českého výrobce. Odkaz by mě také zajímal, kvalitní plenka za 200,- se mi příliš nezdá. Kde je cena materiálu, atest, kdo to šije ?
Přesně, at si každý dělá co chce, ale nikdo mi nenamluví, že plenka za 80 -200 Kč z aliexpressu je kvalitní.
Stačí se podívat na metráž materiálů, ze kterých se české plenky šijou a cena je jasná... Já si ráda za kvalitu a českou práci připlatím...
Znám mnoho případů, kdy se plenky z aliexpressu po vyprání na 60 (což je nutná teplota, ikdyž na plenkách píšou perte na 40) rozpadly...
Navíc, já rozhodně nepoužívám plenky za 500 Kč pořád. Mám jednu AIO za 460, nějaké kalhotovky (cena od 250 - 415) ale hlavně používám čtverce...
Stejně tak by se dalo říct, že super je nakupovat oblečení někde na trhu a nechápu proč někdo platí sumičky za kvalitní oblečení.
Každý to máme jinak. Já koupě na aliexpressu aboslutně nechápu, ale předhazování a "výsměch" mi přijde trošku pod mou úroven...
Holky, přesně tak, nevěřím, že na Alli je to bezzávadné. Sama šiju, mohla bych si našít , ale když to propočítám, tak mi to prostě za to nestojí. Taky mám těch drahých pár, pak i levnější, s atestem, ale ani jednu pod 200 Kč tedy nemám. Jinak používám i čtverce po mě 🙂
Jsem zvědavá na ten odkaz
@stepula90
@sunny8
@filipatereza
@elib
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-De...
tyto jsou moc fajn.... a jestli je šije další dítě opravdu nevim, taky nevim, zda mou kvalitní bundu NIke made in China nešije další dítě 🙂 ale to už bych pak uvažovala typem: Mé dítě nebude pít z plastových lahví, protože plasty zatěžují přírodu, třeba.
Ať si každá kupuje co chce samozřejmě, když na to někdo má 🙂 Buď podpoříš českého výrobce slušnou pálkou, a nebo podpoříš sebe 🙂 ale představa, že bych za AIO a SIO výbavu dala třeba 12000,- při ceně jedné (ale zato krásné!!!) plenky je pro mě, jakožto příslušnici střední třídy, která si nevyskakuje, trošku extrémní...
Za mne Katyvbaby
Nečetla jsem příspěvky výše, ale mám pár kalhotkových baby lucy: http://www.branakdetem.cz/pandap-color-sml-baby... - ty jsou docela dobré, ale malá z nich kolem roka vyrosla, to měla cca 74 cm a 8 kg. Pak mám tuším taky baby lucy kalhotkové jednovelikostní na suchý zip, ale ty mi přijdou trochu tvrdší. Dál mám jedny kalhotkové jednovelikostní unuo, ty mi přijdou nejlepší, jsou krásně měkké. Ze SIO mám pop-in, dobré, ale přijde mi, že z nich má malá trošku otlaky kolem pasu. Pak ještě několik vícevrstvých vkládaček. Nejvíc u nás ale jedou klasické bavlněné čtverce, kupovala jsem libštátské extra. Nemáme totiž sušičku a bydlíme v paneláku, takže všechny kalhotkové a vícevrstvé schnou den a více, zatímco čtverce jsou přes noc suché. Takže za mě čtverce nebo ty unuo, ty mi přijdou z kalhotkových, co máme, top. Ze svrchňáčků bamboolik nebo taky unuo.
S druhým dítětem trochu jiné než s prvním (je méně času a energie). Kombinace skoro všeho - pár AIO Tots Bots a Anavy, docela dost kapsovek, v poslední době jsem si hodně oblíbila Anavy kalhotovky a z dřívějška mám kalhotky Baby Lucy. Svrchňáky určitě Imse Vimse, ale ani Bamboolik není špatný. A pro novorozence čtvercovka na novosklad. Jinak jsem dokoupila docela dost vkládaček a kombinuji. Zvaž, kolik máš prostoru na schnutí. A kombinuj - o tom to je, ikdyž jsou babičky a tatínek mírně zmatení!
Ještě doporučuji kouknout na značku majab, paní má moc pěkné plenky za dobrou cenu, řekla bych. Osobně ji neznám, ale byla jsem moc spokojená.
Na doma pouzivam ctverce a vlnacky disana nebo flisacky od anavy a tulibaby. Na ven kalhotovky PL a Majab, chobotovky Katyvbaby, svrchnaky PL. Na noc vyvcpane kalhozovky vlnaky ci flisacky.
Hlavně Anavy. Fajn jsou i Petit Lulu, ale oproti Anavy mi přijdou užší. Celkově mi vyhovovaly všechny svrchňáky z webu uhanky.cz Mám tu album o látkovkách, tak třeba někomu pomůže. 🙂
Já doporučuji látkovky Petit Lulu. Jsem s nimi velmi spokojena a kdo se o nich rozhodujete. Nyní jsou na e-shopu minibaby s 10% slevou po celý květen. Přikládám odkaz: https://www.minibaby.cz/
Výborné jsou i megerky a flisove svrchnaky od sijemdetem.
Úžasné plenky jsou od Made By Veru a moc spokojená jsem byla i s Katyvbaby...
Ahoj, ano, růžové se zajíčky jsou od Petit Lulu - máme je doma 😉 Mám část plenkové výbavy od Anavy a část od Petit Lulu. Každé mají svoje výhody 😉 Svrchní kalhotky jsem zpočátku více využívala od Anavy na patentky (daly se lépe utáhnout kolem nožiček, aby nic nevyteklo), ale teď jsem si zvykla i na svrchňáčky od Petit Lulu a jsou taky fajn 😉 Pokud jde o kalhotkové pleny, ty se mi zdají kvalitnější od Anavy - mají materiály dopředu předeprané a vysrážené, takže je plenka i po vyprání a každodenním používání stále jako nová, nikde se nic nekrabatí. Petit Lulu je bohužel vysrážené nemají, takže po vyprání došlo k tomu, že se svrchní materiál srazil a vnitřní bambus ne a pak ten bambus trošku přebývá. Ale nic to nemění na jejich funkčnosti 😉 Takže za mě bych oba výrobce mohla doporučit 😉