ahojte maminky, dcerka má 4,5 roku a už dlouho bojujeme s rozčesáváním vlasů, protože je má dlouhé a dost se šmodrchají. Uvažovala jsem že koupím hřeben tangle teezer, který by na ty její vlasy měl vyzrát, aby jí to nebolelo, ale chtěla jsem vědět jaké s ním máte zkušenosti vy a případně jestli některá využíváte i ten dětský kytičkový co má ten prostor na gumičky. Děkuji, budu ráda za každou zkušenost.
@klaraalucka jo to taky koupila a bohužel bez úspěchů... Radši jsem se vrátila zpět k mému kartáči (malý dětský jí tahá) a když je nejhůř, tak stříknu trošku rozčesávače z DM (růžový obal s princenama), potom rozčešu fakt vše bez tahání. Zkusila jsem ho i na sobě a nic extra mi to nepřišlo, ale já mám hodně jemné vlasy.
jestli se taky muzu pridat s doporucenim - naprosto nej je stetinovy kartac na prodlouzene vlasy. Vetsinou se dela z kancich stetin, ale rozcese a uhladi teda poradne, nikdy netaha.
Máme doma, pro malou ten co je na fotce, kyticku a pro me klasika ten vetsi tangle. Ja jsem s tim moooc spokojena, mala neplace a cese se rada, vlasky ma do puli zad. Mozna ale, se mi s tim velkym cese lip, nebo spis je rychleji hotovo 🙂
dcerka dostala k Vánocům ten typ jako veruska007 a jako žádný velký efekt jsem nenašla,možná to teda trošku míň tahá,ale musí se opravdu důkladně vlasy pročesat,protože mám pocit že jinak ty štětiny přes to zacuchaný jen přejede 😒 a rozčesávadlo z Dm růžové s princeznou jsme měli taky a žádný valný úspěch 😖
Mam pro dceru klasicky tangle teezer a sprej z avonu a rozcesavani jde dobre
Dekuji vsem za nazor 🙂
Dcerka ma kudrnate a vubec to neslo nicim rozcesat. Tangle teezer-ten klasicky je pro nas vysvobozeni!!! Lonske vanoce to byl darek cislo jedna!!! Nekudli a v poho rozcese.
@klaraalucka mám klasický Tangle Teezer s ovečkama na doporučení kamarádky, obě jsme s ním spokojené 😉 já už se ničím jiným nečešu 🙂 a je super i na cesty, malý, skladný a díky plastovému chrániči se mi "štětiny" neohnou a nezničí 😉
Musim dodat, ze nez jsme tangle teezer koupili, byla dcerka uplne na kluka, pres vsechny rozcesavace a kondicionery to proslo neslo.. Ma vlasy jen po ramena, ale kdyz zapomnela hreben u babicky, tak jsme necesali.
Dcerka má rovné vlasy pod zadek, necuchají se jí, ale po umytí se rozčesávalo hrozně. Koupila jsem jí ho někdy loni v létě, a naprostá spokojenost. Rozčesává krásně, netahá.. i já jsem si pak koupila svůj 🙂
Holky, má prosím hřeben tangle teezer na sobě nějaký znak. Koupila jsem u kadeřnice, na krabičce nápis byl, ale na hřebenu samotném ne. Tak mě zajímá jestli nemám napodobeninu. Mockrát děkuji
Já mám fialový vrch a spodek se štětinami růžový. Připadne mi takový ostrý, takže netuším, jestli to tak má originál. Díky
No tak to tam nemám a koupila jsem napodobeninu :'(. Chjo, to jsem zrovna mohla objednat na ali
Já si koupila k Vánocím tento: http://www.profesionalnikosmetika.cz/kadernicke.... Také mám dlouhé vlasy, je pravda, že tímto se mi méně škubou (ale používám ho zatím krátce). Sem tam se mi ale stane, že se mi zasekne a vypadne z ruky, což se mi s běžným kartáčem snad nestalo nikdy. Má ale jemnější štětinky, ve dvou velikostech, měkké, příjemné - vlasy mnohem méně elektrizují a déle vypadají jako čerstvě rozčesané.