Máte někdo zkušenost?
Před 14 dny jsme tam reklamovali synovi boty a jeste se neozvali, tak tam manzel volal a jeste to neni vyřízené. Tak jdem dnes koupit boty jinam. Jiné zimní totiž nemá.
Máte někdo zkušenost s Batou?Vratili Vam penize??
ahoj lendych.My jsme včera řešili reklamaci u Bati. Koupili jsme naší dcerce u Bati zimni botičky. Vždy kupuju botičky ve special. prodejně. Ted jsme byli na dovče. Byla zima tak jsme sli k batzovi....
Botičkám za měsíc občasného tapání praskla podražka. Sla jsem je reklamovat. Prodavačka byla nepříjemná. Prej jsem první kdo tyhle botičky reklamuje. Prej muzem čekat měsíc na vyřízení. A s radostí mi řekla že prej at počítám že mi i reklamaci zamítnout a vratej zpět rozbitý botičky.. U nas je kosa. Dnes napadl snih,. Tak jsme dcerce včera kouipili ve zdravot obuvi od fare kvalitni. Doufam že mi bata penize vratej a už tam nic nekoupim. Třeba je nekdo s jejich botičkama spokojenej, ale mě našvala i dost ta nepříjemná prodavačka.
mám zkušenost že mi reklamaci zamítli, manžel měl rozbitou sálovou botu na fotbal a měl v ní kamínek
Já jsem u Bati reklamovala 2x (asi za 10 let) a vždy byla reklamace vyřízena k moji spokojenosti.
Ale kámoška tam koupila pro syna kopačky, které se po jednom fotbalovém treninku rozpadly a bylo ji řečeno, že to nejsou boty kterýma se může kopat do něčeho tvrdého a reklamace byla zamítnuta! 😠 Tak tam vletěl jeji manžel, udělal čoro moro a tak ji vedoucí prodejny vrátila peníze. Pohrozil jim Novou a nevím čím ještě, protože co to je za kopačky, kterýma se nemůže kopat. Fakt síla
Ahojky,
my také malému koupili zimní botky u Bati a minulý týden jsem je reklamovala, pač obě botky ve stejných místech popraskaly. Hned nám vrátli penízky tak jsme už koupili botky jiné 😉
ja teda mam z Bati pro maleho jen backurky a zatim v poho ale boty tam kupovat nehodlam ale i tak cumim jak jsou "poruchove" 😲
Moje kamardka tam minul tyden reklamovala detske botkya penize ji nevratili. Musi cekat 30 dni. Afinko to je fajn ze ti je vratili.
maji na to ze zakona 30dni, takze to to normalni, u Bati co vim tak bud daji nove boty nebo vrati penize v pohode.... zalezi co s nimi bylo...