Ahoj holky, prosim Vás o radu... Zatím mam ještě čas, jsem cca 15 tt, ale samozřejmě brouzdat, koukám, hledám a vybírám :D čekáme chlapečka a už z toho důvodu uvažuji o latkovych plenkách. Prý jsou lepší, prodysnejsi a mimi se v nich nepatří. První jsem koupala na ty sady plenkovych kalhotek a svrchnavku .. Ale teď začínám uvažovat o starých dobrých ctvercovkach . Můžete mi někdo poradit, kde jste je kupovali, na kolik vás to vyšlo, jak jste s nimi spokojene a kolik jste jich kupovali + kolik svrchnavku ?? Mockrát děkuji Tery
Taky se chystám látkovat, a taky mám na prostudování ve svém 12tt ještě fůru času. Ale na FB je super skupinka Poradna pro látkovačky, tak veškeré info čerpám převážně tam 🙂
Čtverců mám nespočetně.Odhadem tak 40 a navíc plno tenčíš plenek s malými čtvercemi. Ještě po manželovi. Skládám zatím novorozenecký sklad a na to dávám svrchní kalhotky od bamboolik,haipa-daipa,nebo petit lulu. Pleny mám libštáské a XXX kiko staré časy. Občas mám AIO T-Tomy,nebo nějaké čínské šmejdy :D,ale ty malou tlačí do nožiček 😒 Jinak dcera bude mít 9m a váží už kolem 9kg a sklad zatím stačí.
Děkuji za info holky, hodně jste mi porazily 🙂) Škoda ze taky nebydlí někde kde mají lidi jeste starý dobrý kvalitní na pude :D 🙂 ty co se teď prodávají, občas se tomu ani nedá říkat plena, ale spis šmirgl :D
A nevíte kde se daji koupit a kdyby byly za dobrou cenu, tak o to lip :D
já jsem měla asi 30 čtverců, nevím přesně. nejlepší je, kdyby sis sehnala nějaké starší, klidně po někom, oni daleko víc sajou a celkově jsou kvalitnější. Já měla štěstí, bydlím tam, kde se pleny vyráběly, takže lidi je ještě mají na půdách a kolikrát jsou uplně nové. Do nich jsem dávala vkládačky (měla jsem z bazárku myslím Anavy) dlouhé i krátké. ty krátké jsem dávala ještě s takovou žínkou čtvercovou z Ikea, celkem jsou dobré a levné. Svrchní jsem měla asi troje, uplně to stačilo. Měla jsem ty PUL od Majab, mal byl velký, skvěle seděly. Zkoušela jsem flísové, ale přišly mi tlusté - ale šila je kámoška, tak těžko říct, jestli jsou takové všechny. No a pak jsem měla nějaké AIO od Anavy, ale docela brzo už malému nestačily, možná tak v roce a půl jsem je přestala používat. Ještě byly dobré z Aukra takové čínské, ale brzo se zničil PUL, dobře sle posloužily, že mi jich nebylo líto, dávala jsem je třeba na rychlovku když se po.. před koupáním a nechtěly se mi špinit na tu chvilku jiné. Všechno jsem to rozprodala, ted budu muset nakupovat znova, krom těch čtverců. počítám že za ty svrchní PUL, nějaké AIO (stačí mi troje, jen na výlety, k dr.,), separační a vkládačky mi snad stačí 3 tisíce 😅 Koukni ještě na jiné diskuze, co tu jsou o plínkách, určitě jich je hodně 😉