První boty na doma - na ven

kristinkristin
7. únor 2016

Mala uz obchazi co se da a zachvilku bude zrejmne chodit tak uz se poohlizime po botickach jen tedy nevim jake urcite budu kupovat kotnickove na doma ale newim jake na ven prece jen venku je to jine na co se zamerit ? Znama trebas koupila male na doma kontnickove a na ven naky ty adidasky ale to asi nevim no jsou tezke ty boticky a nejsou tak ohebne aby se dobre chodilo jak ste to resily vy? Diky

katyxq
7. únor 2016

Ve Wiki MK máš článek - https://www.modrykonik.cz/detske-boty

sara84
7. únor 2016

Doma na syn papucku, kotnikove, mekke, ohebne, od Rak. Ven doporucuji kozene, kotnikove, mekke, lehke, ohebne. Ale hlavni u takhle malych deti je, aby mely doma obuv. Tam chodi nejvice, a na plovoucce se klemba blbe tvori. Dnes je trend boty nedavat, ze je lepsi bez, a uzvubec ne kotnikove, ze to je prezitek atd. Ale z vlastni zkusenosti, kdy jsem synovi nedavala, neni to moderni, a ted ma nohy total ploche a vbocene kotniky druhemu jsme kvalitni papucky koupila hned, jak zacal obchazet nabytek. Stridam to, ma vzdy i dobu bez botek, ale nosi je.A asi je mu v nich dobre, nesundava je, neshazuje..

calabasa
8. únor 2016

Já nedávám doma zadne boty a ven mají holky barefoot boty. Sama jsem si je taky koupila a po roce se mi zlepšila klenba. Naše fyzioterapeutka s bosou chuzi souhlasi a narika, že deti 30 minut rozhýbaVa a pak jim zas rodiče nasadí ty pevne boty.

kristinkristin
autor
26. únor 2016

Takze jsme poridily na doma klasicke sandalky kotnikovky a na cesty mame take kotnikove na zavazovani zatim obicejne protoze nechodi davam je jen nikdy aby ji nebyla zima na nohy 🙂