Proč mají dětské uchošťoury takový divný tvar?

sim007
18. bře 2015

Proč dětské uchošťoury mají takový divný tvar??? Není jedno jestli koupím dětské nebo normální?

svatbataz
18. bře 2015

Lepší než uchošťoury je používat vatové smotky, prostě to, co není na tyčce... tyčka může poškodit zvukovod, když se dítě třeba lekne a trhne hlavou, mohla bys ho tím poranit. Takže proto buď smotky, nebo takový ty "divný uchošťoury s bambulí" 🙂

dasara
18. bře 2015

@sim007 taky si myslím, že ten tvar je i proto, aby jsi nezajela moc hluboko. Jinak souhlasím s předchozím příspěvkem 🙂

sim007
autor
18. bře 2015

A k čemu používáte sterilní čtverečky?????? Na ošetření pupíku?

svatbataz
18. bře 2015

Na pupík, než se vyloupne stroupek... a třeba i na vytírání očí, když by s nimi byl nějaký problém

dasara
18. bře 2015

@sim007 používala jsem na pupík a na čištění očiček a později na všechno

naomi6
18. bře 2015

@sim007 Já bych teda koupila normální, stejně budeš čistit miminku ouška ty sama, takže ho poranit nemůžeš, budeš přeci opatrná. Používají se i v porodnici, byly v seznamu věcí, které si máme do porodnice vzít s sebou. Dají si využít i na čištění nosíku, pupíku.... Myslím si, že ty dětské jsou k ničemu, jen reklamní tah, jsou určo drahé. Stejně dětem budeš čistit uši sama ještě dlouho, než budou schopné si je čistit samy 😉.

olusenka
18. bře 2015

Já měla oboje, i širší dětské i normální, od začátku bylo lepší používat normální, hlavně na pupík, v kombinaci s buničin. čtverečky. Na nos nic, nebylo potřeba, navíc dr. stejně říkal, nesahat, nešťourat. Na uši později taky normální, hlavně na čištění těch vnějších záhybů ucha (dovnitř taky nešťourat, co se dostávalo ven, vytřela jsem navlhčeným bunič. čtverečkem), tam se člověk širokým těžko dostane. Široké jsem pak vyplácala na všechno možné.
Tyčinky jsou ještě dobré na dočištění pipinky u holčiček- prevence proti srůstům, čtverečky taky na dočištění, aby tam nebyly zbytky stolice .