Přidělávací postýlka k posteli

adriana1314
22. črc 2018

Ahoj Maminky, chtěla bych se zeptat zda ma nekdo zkušenosti s pridělavaci postylkou k posteli ? A pokud vite kde sehnat nejakou za dobrou cenu , díky

blahova_andrea
22. črc 2018

a co zvolit obyčejnou postýlku a sundat jednu bočnici? já to tak měla. až jsem chtěla postýlku dát jinam, tak jsem nasadila bočnici a odsunula kam bylo potřeba.

keksikova1
22. črc 2018

@adriana1314 ahoj, taky sháním.. Je to obecně docela problém. Velká postýlka se mi do pokoje nevejde a obycejne malé zase obvykle nejsou natolik polohovací, aby šly dát do stejné výšky s posteli,nebo nemají fixaci..
Našla jsem několik pěkných pod heslem přístavna postýlka 🙂

cherris
22. črc 2018

@keksikova1 my jsme tohle taky řešili, ale nakonec nebylo tak složité vyvrtat si tam sami čtyři díry v potřebné výšce

keksikova1
22. črc 2018

@cherris jo, proč ne, to taky není špatný nápad. Nicméně bych ráda pak postýlku zase poslala dal a každá díra navíc zbytečně sníží cenu. Každopádně to tak možná dopadne i u nás 🙂
Druhá věc je, že já osobně stejně musím koupit tu malou postýlku (cca 90x45cm),tak vzhledem k ceně už je pro mě asi lepší koupit rovnou pristavnou, než normální a dělat díry. Kdybych ji doma už měla, je to o něčem jinym prostě.

blahova_andrea
22. črc 2018

já měla postýlku pali city 100x50 cca myslím. postel máme docela vysoko, nic jsme vrtat nemuseli. navíc menší schodek by mi ani nevadil, nepovažuju to za zásadní problém

adriana1314
autor
22. črc 2018

@blahova_andrea to by bylo fajn , ale vybrala jsem si multifunkční postýlku se kterou nebude vhodne takto manipulovat

adriana1314
autor
22. črc 2018

@keksikova1 mrknu jeste , dekuji .

blahova_andrea
22. črc 2018

@adriana1314 a v čem je teda tak multifunkční, když s ní není vhodné manipulovat ani v základních věcech? 😀

adriana1314
autor
22. črc 2018

@blahova_andrea https://www.e-matrace.com/multifunkcni-kombinov... . Je asi jasné , ze kdyz si prisunu postýlku k posteli , tak ji každé rano budu odsouvat , abych se dostala do šuplíku . Coz mi neprijde vhodne .

blahova_andrea
22. črc 2018

@adriana1314 no leda ten šuplík nepoužívat zatím :-/ šikovného kutila v rodině nemáte, co by něco "stloukl"? já kdysi četla, že ty přídavné postýlky nejsou úplně stabilní, na vyšší váhu apod. už je to teda dlouho, tak už je to možná vychytané, ale je to zas prostě další "zbytečný" výdaj

adriana1314
autor
22. črc 2018

@blahova_andrea zbytecny výdaj to pro nas určite neni . Kdyz na postýlku mrknete znovu , tak se postupně da rozdělovat a muze tam spat dite ve 2-3 a po kompletním rozdělení vznikne menší pokojíček . Takže male vydrží postylka = postel do 6 let určite . Za nas vhodná koupe. Pridelavaci postýlku k posteli chci z toho důvodu ze budu kojit a jak uz sama mam zkušenosti , tak vim ze mimi u nas zůstane pres noc a nechci aby se přítel špatne otočil a mimi Bouchl . Proto volíme i druhou postýlku .

ladyhacek
22. črc 2018

je to tedy pro menší mimčo já jedno narazila na tuto https://www.eandilek.cz/detska-postylka-klups-p...

my budeme mít klasickou (už kvůli ochraně před starším 🙂

blahova_andrea
22. črc 2018

@adriana1314 já nemyslela tak, že ta multifunkční je zbytečný výdaj, ale kupovat ještě k tomu nějakou speciální k posteli mi přijde jako zbytečný výdaj 😉

kachnicky
22. črc 2018

https://www.cistedrevo.cz/pristavna-postylka-k-... máme tuto a je super...Mám v ní ještě hnízdečko a nemůžu si to vynachvalit, mám malou kousek od sebe a jsme tak nějak obě klidnější

adriana1314
autor
22. črc 2018

@kachnicky na tu jsem koukala , tez mi přišla vhodná . Mame ale vysokou postel, tak snad bude sedět . Mrknu se a zmerim, jinak dekuji za doporučení

kachnicky
22. črc 2018

@adriana1314 takhle to je u nás a máme taky poměrně vysokou

adriana1314
autor
22. črc 2018

@kachnicky bezvadné , vypadá ze to bude stacit . A vsimla jsem si ze ma jezdící kolečka , neujizdi tedy ?

jrak
22. črc 2018

Mám k posteli přidělanou postýlku Chicco Next 2 Me, ale prcek tam spal tak dvakrát, jinak je stejně nalezlý u mě a roztahuje se po celé posteli (8 m) :D

kachnicky
22. črc 2018

@adriana1314 ne ne ona je na pevno pridělaná k posteli, ani nevím proč tam ty kolečka jsou 😂

kachnicky
22. črc 2018

@adriana1314 jinak já mám mega velké hnízdečko, proto sahá i na velkou postel 😉

loole
25. črc 2018

Měli jsme tuhle https://m.detskezbozi.com/detska-postylka-baby-... Bylo to super, jen dcera kvůli ní začla preferovat jednu stranu, jak na mě chtěla koukat.