Přebalovací podložka. Bavlněnou nebo raději gumovou?

mandy1122
5. bře 2021

Ahoj holky, právě se rozhodují jakou přebalovací podložku 🤔 mám vyhlidnutou bavlněnou, která není obyvatelná, pere se celá nebo raději tu gumovou omyvatelnou se zvýšeným okrajem???Budu ji mít na přebalovacím pultu. Děkuji za rady

pe_tu_ss_ka
5. bře 2021

@mandy1122 mám tu omyvatelnou a díky za ní.. kvůli malému bych jí jinak prala dost často.. 😂 takhle se to jen otřelo a pak jsem to stříkla sanytolem nebo jinou desinfekcí...

areh
5. bře 2021

@mandy1122 mám podobnou jako tu druhou a dávám na to jen látkovou plenu. Neobyvatelná je nepraktická,to abys jich měla víc...

emillyhk
5. bře 2021

@mandy1122 Jak už psaly holky nade mnou - rozhodně tu omyvatelnou. Mám na ní obyčejnou látkovou plenu, tu v případě nehody hodím do prádla, podložku stříknu desinfekcí a jedeme dál. Jsou dny, kdy mi ji prďolka zvládne počurat i 3x 🤦‍♀️😂

pe_tu_ss_ka
5. bře 2021

@emillyhk kdyby jenom počůrat.. ty první měsíce měl dobrou střelu i zadem, a neschytala to jen podložka 😂

emillyhk
5. bře 2021

@pe_tu_ss_ka To je pravda, párkrát byl pos...ý až na záda, takže to po rozbalení bylo taky všude 😂

pe_tu_ss_ka
5. bře 2021

@emillyhk my občas museli použít i rourku.. a to pak byla střela přes celý pokoj 😂

emillyhk
5. bře 2021

@pe_tu_ss_ka To je dobrý vědět 😂👍

mandy1122
autor
5. bře 2021

@pe_tu_ss_ka 😂😂😂

jana_zofie
5. bře 2021

Mam tu druhou. Mam na ni 3 povlaky (2 by asi stacily). I kdyz je pravda, ze ze zacatku, jak bylo prebalovani "nebezpecny" sport jsem na ni mela bud jen plinku nebo latkovou prebalovaci podlozku. Prvni tydny bych se uvymenovala :D

blondynka400
5. bře 2021

@mandy1122 já měla tu gumovou omyvatelnou (povrch byl ale takový spíš sametový). Na to jsem dávala ty jednorázové podložky. Za mne super kombinace, neměnila bych. Látkovou bych určitě nebrala.