Maminky vymýšlím přebalovací koutek pro druhé mimi, asi v obýváku, abych nerušila manžela a syna když půjdu kojit a přebalovat. Prosím o inspiraci. Vůbec nevím jak na to. Děkuji 🙂
ja mam prebalovaci koutek na psacim stole, ktery ted nevyuzivam.. mam na nem polozenou prebalovaci podlozku, a vedle, popr.v suplicich veci na prebalovani. Nad stolem visi kolotoc, aby se mel malej pri prebalovani na co koukat. A v pripade potreby se veci ze stolu uklidi, stul se poradne umyje a da se pouzivat jako stul.
Používám psací stůl z Tesca za 300,-, krásně na něj vleze nafukovací podložka z Ikei 😉. A dokola je ušitý "domeček", vevnitř mají děti "kobere" a křesílko... super 🙂
Mám jen pult položený na susicce, nad tím je polička s věcmi na prebalovani.
Já mám komodu s přilepeným velkým přebalovacím pultem, na něm podušku... jsem spokojená, na pult se vejde košíček s hyg.potřebama, lampička na noc, hračky i oblečení. Komoda má 4 šuplata, kam se vlezou pleny, ručníky, oblečení, bryndáčky atd...
@veruska007 Tak to je super nápad, asi taky použiji starší stůl, tchýně má jeden navíc a dole můžu staršímu synovi udělat domeček :D Neposlala byste mi foto třeba do zprávy až budete mít chvilku času? 🙂
Gauč? nebo nejaka stara komoda (ja mela truhlu po babicce a na ni jsme polizili matraci z detske postylky co byla navic. A byl pult jak vymalovany.