Ahoj holky!!!
Postupně začínám koukat po komodách, pultech a podložkách na přebalování. Ale nevím si rady. Nic zvláštního mne neuchvátilo.... ☹
Chtěla bych prostě pult a dole šuplíky na věci pro mimi. Ceny jsou hrozné!!!!
Poradíte?????
pavli: a jsi si jistá, že to pak upotřebíš? Já pult mám..a nikdy jsem ho skoro nepoužila...prostě přebaluju na posteli či jinde jen na přebalovací podložce..přijde mi to pohodlnější 😕 a pokud chceš fakt pult s šuplíkama..tak skoro pod tři litry určitě nepůjdeš 😕
já taky zastávám názor, že přebalovák není potřeba, takže jsem koupila jen přebalovací podložku a hotovo. A pokud chceš zásuvky, tak bych koupila normální komodu, která se vám hodí do bytu a na tu bych dala podložku. Aspoň ti tu komodu pak upotřebíš, i když mimi odroste, přesně jak psala Krista
nebo si nech udelat od truhlare 🙂
Já přebalovák mám,ale použila jsem ho snad jednou...je to zbytečné a škoda peněz...přebaluji na posteli,sedačce a teď na zemi,když už lozí....
Holky díky. No vidíte a nad tímhle jsem neuvažovala. Takže škoda penízek?!
No uvidím. Chtěla jsem ji dát do pokoje, kde by bylo pro mimi všechno. V ložnici bude spát MM a já tam nechci v noci mimi přebalovat a jeho rušit,....
Tak uvidím.
Díky moc holky
Možná raději koupím klas. komodu do pokojíčku a k tomu desku 😉
Díky
ja jsem mela od truhlare na zakazku vyrobenej ale opravdu fajnovej prebalovak, byl hodne vysokej, mel police a ja ho teda fakt vyuzila, prebalovalo se mi lepe nez na posteli apod. Ted je uz Mia velika, takze by mi z nej asi spadla,ale kdyz byla mrnava, tak jsem ji na nem nechavala i chvili lezet,,ona cumela na zavesy a byla stastna.....
tak já mám tuto komodu s přebalovákem a šumplíkama (snad je to trochu vidět):
https://www.modrykonik.cz/album/view.php?vImage...
malý má od narození svůj pokoj, kde má vše potřebné. Ta komoda je super, že se dá využít i později-přebalovací pult se překlopí a je z toho další polička a ten vrchní díl se na to nasadí, takže vznikne komada dole se šuplíkama na věci a nahoře jsou různé poličky na hračky, knížky...atd. Je z Ikea, ale je to snad předloňská kolekce...
Holky díky za inspiraci, ty komody se mi fakt moc líbí 😉 Asi taky do jedné půjdu.
ja mela komodu obycejnou z ikei a na ni nastavec na prebalovani v akci za 300kc a vubec sem to nevyuzila asi jen aby s enereklo ze startu pak vsude mozne
lendy1 to vypadá moc dobře 😉 Koknu do Ikei. Je to dobrý, že svůj účel to neztarí ani později.
mě by se celkem líbila tahle, ale jestli není moc maličký ten prostor na přebalování???
http://www.babyexpert.cz/ShowImage.asp?IMG=/Fot...
Já si ani komodu ani přebalovák pořizovat nebudu. Nejdřív jsem pro to byla nadšená, ale myslím, že to je škoda peněz. Všechny ženský z rodiny mi říkají, že se dá v pohodě přebalovat na posteli, stole nebo gauči či zemi, jen si stačí přemístit přebalovací podložku a tu jsem naštěstí podědila po švagrové. Takže já tyto investice vynechám a nejdřív vyzkouším přebalovat někde jinde. No a kdyby to náhodou nešlo (což pochybuji), tak přebalovák dodatečně přikoupíme. On se dá stejně využívat jen po omezenou dobu, protože děcko rychle vyroste a je hodně pohyblivé a je riziko, že z pultu spadne, jak se to stalo i mojí švagrové, že jí prvorozená dcera z pultu spadla, když pro něco odskočila o dva metry dál.
...no právě, já bych chtěla mít vše při ruce a všuplících, abych nikam poodskakovat nemusela!!!!
No mě se právě ty komodičky líbí, protože se to pak dá využí i jako normální nábytek, máš to všechno pěkně poskládané na jedné hromadě a nemusíš pořád někde lítat a shánět se po něčem, když to máš pěkně pohromadě, líbí se mi to.
Tak já pultík vyhrála na MMB a nemůžu si ho vynachválit,má dole dvě přihrátky,tak tam mám plenky ,kosmetiku,buničinu,ubrousky do zásoby. Navíc má v sobě i vaničku,ale s té jsme už vyrostly,ale ten pult si nemohu vynachválit ,navíc ji na něm i oblíkám a cvičím a nemusím se k ní neustále ohýbat. Ale myslím,že zručnější tatík by mohl přebalovák udělat ze staršího stolu nebo skříŇky 😉
Já se přiznám, že se mi takové pultíky líbili, ale přišlo mi to zbytené a příliš drahé. Takže jsem nakonec přebalovala na povlečené molitanové podložce. A takové ty věci na přebalení, po koupání (mastičky, krémy, vatičky apod.) jsem měla v krabičce. Tu jsem akorát před koupáním vyndala společně s podložkou na postel a vyhovovalo nám to. 😉
My máme přebalovák dělanej od kamaráda - truhláře. Ta přebalovací deska se dá sundat, takže lze přebalovat v podstatě kdekoliv a pak může sloužit jako polička, myslim že je to praktický, dám do něj všechny věci na mimčo a je to všechno hezky pohromadě 😉
lenkazdenek ...bylo to něco takového???
http://www.babyexpert.cz/ShowImage.asp?IMG=/Fot...
JJ, je to docela drahé, ale asi potřebné??? 😎
Každopádně díky moc 😉
Pavly,nene já mám klasickej pult,mám ho i v albíčku,ale jak říkámjednak bylz bazárku za 500 a jednak mám sestru ašvagruši který hpotm využijou 🙂
leni, je dobrej 😉 To je vlastně pultík 😉
Takže se tedy rozhodnu mezi pultíkem a komdou. Kokala jsem teď na Okeu a tam jsou komody tak od 3.600,- 😝
Pavli mrkni na mmbtam jsou levnější navíc když jsou po jednom dítěti tak jsou zachovalý 😉
Pavli, to je hrozne mrnavy, ten posledni odkaz....
janula319 teda konečně pořádnej přebalovák!!!! To je první přebalovák co se mi líbí!!!!
Známého truhláře teda nemáme ☹ ,..nevíš na kolik by přišel???
leni, kouknu 😉
kristi, taky se mi zdá a za ty prachy!!! 😝
ja dam tedka do alba, co jsem mela ja od toho truhlare, tak se mrkni, jo? stal 1500 a truhlar by ti udelal i modry hrany, a posila to na dobirku PPL
kristi, to by jsi byla moc hodná 😉 Díky moc a moc.
mas to tam 🙂
kristi super a ta cena taky!!!! Teda začínám uvažovat nad truhlářem 😉 Díky moc!!!
Jsou daleko hezčí než za 5000,- v obchodech!!!
Díka a díky
kristi a ty mas kontakt na toho truhlare? to je docela hezka cena a ja budu ladit pokojik do bila... 😀
jinak jsem jeeste premyslela, ze necham v pokoji velikansky stul co sme pouzivali na pocitac a na to dam nejakou peknou deku a prebalovaci desku, a mohlo by to taky poslouzit jako prebalovaci pult co myslite? obleceni bych mohla davat do skrine...
Ahojky Pavli, my máme v ložnici klasickou komodu co jsme kupovali se skříní a na to jsem si koupila přebalovací podložku, vypadá to takhle:
http://www.modrastrecha.cz/album/view.php?vImag...
https://www.modrykonik.cz/album/view.php?vImage...
Nejlepší je, že až bude mimi větší tak tu komodu pořád využiju, navíc tu podložku jsem koupila s tvrdou deskou, takže můžu přebalovat kdekoliv, třeba na postýlce nebo pračce 😉 Líbí se mi přebalovací pultíky třeba od truhlářů ale neměla jsem na to jmění 😀 a tohle splní svůj účel taky 🙂