Ahoj maminky ☺️ jaké máte přebalovací komody?
@mandy1122 x let stará komora a na ní vlastnoručně sestavený nástavec. 🙂
Na délku položená přebalovací podložka (takova ta ve tvaru U) na čtyřšuplíkové komodě Ikea Malm. Ze začátku mi to sice přišlo lehce vysoko a bylo období, kdy jsem měla strach, ze z ní sletí, ale teď má 11 měsíců a ví, že z ní neuteče, max. se přetočí na bříško (umí to prakticky na místě, takže nespadne) a kramuje v horním šuplíku.
Žádnou a nikdy mi nechybela. Prebaluju na posteli,v postylce, na gauci, na zemi (na dece).
Zadnou, u dcery jsem mela a za me zbytecny kus nabytku. Syna prebaluju vsude 😁
Já mám Clubs přebalovací komoda zajíček. Sundala jsem z toho pultík a teď to má malá jako pěknou komodku do pokojíčku. Za mě nejlepší věc přebalovací komoda, praktické, všechno má člověk po ruce a nemusí odbíhat tam pro bodyčko tak pro krém a hlavně z toho nebolí záda. Já tam měla malou pořád, když jsme cvičili s nožkama a dělali masáže na zklidnění a prdíky. Jo dá se přebalit kdekoli, ale bez komody bych byt nechtěla teda.
Máme Sundvik. Nicméně od té doby, co je dítě akčnější už přebaluju na zemi. Kdybych ji zároveň nebyla chtěla a potřebovala jako komodu na oblečení, ne jen přebalovací pult, tak by se to asi moc neoplatilo a nebylo by to nutné.
@mandy1122 mame 3 suplikovy Malm a na to jsem na Pinkorblue koupila nastavec na prebalovani, asi za 500 Kc. Pouzivala jsem prebalovak cca 6 mesicu denne. Pak jsem sundala a pouzivala dal Malm jako komodu. Az se narodi druhe, zase pouziju. Bylo to super reseni, nezabira to misto.
Ikea SUNDVIK z druhé ruky. Sice je to velké (s prominutím) jak kráva, ale dítě tam přebaluji i v 10. měsíci. Nebolí mě záda a mám vše po ruce. Vím, že v okolí měla známá třeba SNIGLAR a po půl roce už se tam dítě skoro nevešlo 🙂