Prací gel Persil sensitive pro miminko, kolik ho dáváte?

isousek
4. črc 2015

Ahoj holky koupila sem ted poprve gel na prani pro maleho.Akorat nevim kolik toho gelu dat do pracky kdy ji mam plnou.A mam pracku s hornim vikem a nekde sem se docetla ze ji holky davaji primo do bubnu tak nevim.Tak bych potrebovala vedet kolik tech vicek davate na plnou pracku.Tak aby pradlo pro mimi vonelo samozrejme avivaz nedavam.Diky moc. :..

ladie
4. črc 2015

@isousek zezadu na obalu je napsáno, kolik prášku/gelu se dává. Já dávám s plast. odměrkou přímo do bubnu k prádlu.

frankie
4. črc 2015

Tak dávám ořímo do bubnu plnou odměrku

isousek
autor
4. črc 2015

@frankie prave ze sem dala jen jednu a prijde mi ze to tolik nevoni tak asi musim dat vice si myslim.A myslite ze kdyz se to da primo do bubnu vic to voni?

frankie
4. črc 2015

já mám pračku na 5 kg prádla a někdy fakt narvanou a stačí mi ta jedna odměrka a voní. Ale jáá teda používám gely a prášky z Německa. Aviváž vůbec nepoužívám.

isousek
autor
4. črc 2015

@frankie mozna je lepsi kdyz se to dava primo do bubnu ne?

frankie
4. črc 2015

Já abych pravdu řekla, tak gel a prášek sem nikdy nikam jinám než přímo do bubnu nedávala

isousek
autor
4. črc 2015

@frankie opravdu?ja teda pouzivam normalne kapsle takze ty taky davam do bubnu.Ale jinak prasek a gel sem davala do zasobniku.Tak to zkusim dat primo do bubnu a uvidime☺

sara84
4. črc 2015

Davam trochu do pracky,zbytek do zasobniku a tak pul az 3/4 odmerky, mimcu vonet nemusi..ba naopak mu yp muze byt neprijmne! A taky to nema nijak extra spinave, pikakane predepiram 🙂

bajana
4. črc 2015

@isousek rozhodne sa riadim davkovanim na obale...ak nevonia, je to spravne...mimco nema mat okolo seba neprirodzenu umelu vonu

ipkh
4. črc 2015

Davam do primo do bubnu a tak cca 100ml na normalne plnou pracku, na hodne plnou 120 ml.

kattyd
5. črc 2015

Dávám do zásobníku pračky s horním plněním 3/4 odmerky gelu Persil sensitive, avivaz nepoužívám a po vyprani nastavují ještě jedno machani ať ten prášek poradne vyplachne a i tak to prádlo voní. Zkus vyčistit pracku, mě prádlo nevoní když je zanesena, proplachnu ji octem a pak už je to OK.

isousek
autor
5. črc 2015

@kattyd uz se stalo😊nez sem zacla prat malemu veci tak sem ji vymidlila octem☺