Anketka: Používáte pro děti (doma, na výlet, do školky...) kapesníky látkové a nebo jen papírové? Děkuji za odpovědi 😉
papírové
Pouzivejte radsi papirove nemnozi se v tom ty bakterie a smrka vzdy do cisteho😉
papírové, když nejsou při ruce sáhneme někdy po těch látkových.
papírové, přijde mi to hygieničtější 🙂
všude jen papírové
na doma látkové, ven si berem látkový, plus mám balíček papírových.
látkové, výjimečně papírové, když látkový zapomenu doma
Jen papírové. Látkové doma ani nemáme.
Já s dětmi papírové, muž látkové
Papírove vždy.... Mame doma 2ks latkovych kapesníku a používam je jen na obklady při horečkach 🙂
Výhradně papírové 😉
Mně přijdou ty látkové kapesníky strašně nechutné:(
na vodovatou rýmu látkové, na hnusnou rýmu papírové a rovnou to pálíme v krbu 🙂
doma látkový, na cesty papírový. ale nejradši látkový, ty papírový jenom odřou nosík.
Doma latkove a venku papirove
jen papirove a konkretne jen zelene Kleenex balsam - neodrou nosanek (nase deti maji rymu celou zimu)
a kdyz se nahodou vyperou, tak zustanou v kuse 🙂
Taky jen na doma při rýmě látkové, jsou měkčí a nerozedřou tolik nos, jinak papír
Jen papírové, látkové jsou dobrý humáček 😀
Jen papírové,látkové používám jako natáčky do vlasů🙂 , představa, že to co vysmrkáme do látkového a budu to skladovat mě děsí ☹
jenom papírové....
na doma látkové, na ven papírové 🙂
Používáme především látkové, papírové jen velmi doplňkově.
A jen drobný odskok k těm větším do škol. Proč se i tam tak dobře daří šířit kapénkové infekce? Protože spousta školáků (a je jedno, jestli jim je 7 nebo 17) má ten skvělý nápad papírový kapesník po použití nacpat do radiátoru. 😝
Děti používají papírové, někdy smrkají i do mých čistých látkových, ale já používám většinou látkové. Z toho prostého důvodu, že mi jeden papírový většinou nestačí ani na jedno vysmrkání.
Já sama osobně používám obě varianty, ale stále se mi nejvíce osvědčil klasický látkový kapesník v kapse🙂...zvláště na horách při lyžování apod...u svého dítěte to praktikuji také tak - navíc papírový kapesník hned rozškube, ale látkový má v kapsičce a nezajímá ji🙂.
všude jen papírové, látkový jsem měla naposledy v ruce snad jen jako dítě 😀
Jen papírové.