Prosím má někdo tuto postýlku z Xxxlutz? Za 7 týdnů rodím a nemám ještě pořízenou výbavu. Obchody asi jen tak neotevřou a mě přepadla trochu panika, že nic nemám. Je ta postýlka stabilní, není to fórová? Co matrace, která je součástí, je dobrá? Díky moc, snad se někdo najde, kdo poreferuje.
@barunka1408 cena by byla 3599,- mam slevenku z balicku od gyndare. Ale o to nejde, cenu neresim ... je v tom i matrace, mantinel, nebesa, lozni pradlo, proto se ptam, jestli ji nekdo ma, ne jestli je draha. Me je to v podstate jedno, ted si nikde nic neosaham, ani v tebou doporucenych kramech, je zavreno... me se nelibi zadna, takze mi to je jedno. Jde mi jen o to, aby nebyla uplne forova.
@tojsemztohojelen pridavam odkaz https://www.xxxlutz.cz/p/my-baby-lou-postylka-s...
@tojsemztohojelen
Jinymi skovy jsou v tom balicku zbytecnosti,ktere treba ani nevyuzijes.
Hlavně za tu cenu asi matrace nebude nic kvalitnějšího. Čekám nejlevnější molitan. Ty serepatičky kolem by mi vadili míň jak to, že můžeš miminu ničit zádíčka.
Malý mimčo toho až tolik neváží, aby si molitanem zničilo záda...
Je ok 🙂
@tojsemztohojelen myslim, ze je uplne v pohode asi jako kazda postylka z techto obchodu. Neboj se toho. Lepsi kvalitu by jsi mela jen od truhlare, sle tam cena bude uplne jinde. Jestli nepotrebujes s koleckama tak smele do toho🙂
@alilali mas ji? Jestli jo, ta matrace je fakt jen kus obycejnyho molitanu?
přijde mi teda dost drahá. podle mě je bez matrace. Koupila bych přímo někde v dětském obochodě (feedo/malvík ... ) a nebo ikea. My kupovali obyč postýlku v ikea a matraci ve specializovaném obchodě s kokosovou vrstvou. Zálěží co chcete od postýlky - sundávací bočnice, polohovací bočnice nebo odjímatelné šprušle, s kolečkama bez koleček, design bla bla ...