Ahoj, vybirame postylku. Rozmer 120x60 cm, v bile barve, se stahovaci bocnici, 3 polohy rostu. Chceme samozrejme, aby byla pevna a mrnous ji hned nerozlozil.Premyslime nad postylkou Natty od Pupolliny nebo Misa od Scarlett. Ma nekdo zkusenost? U Scarlet jsem cetla, ze jsou casto z vyroby obouchane, nedokonale ohoblovane. Posledni tip je z eshoou detskyraj postylka Zirafa, ta se nam zda jako kompromis, vypada celekm oevne a cena v poho.
Tak jsem patrala po netu. Mame Puppolina Olina. Puvodne tedy mela byt se stahovacim bokem,ale mame napevno.
Se stshovaci bocnici chci urcite, jsem mala a druhe mrne planujeme tak rok a pul od prvniho, takze pak se ohybat s pupkem pro prvni, budu rada za kazdy centak dolu, koukala jsem, ze vyska bocnic je cca 90 a po stazeni 75,takze aspon neco...
Jde o to, ze ta Natty od Puppoliny stoji 4tis,Misa od Scarlett 3,2 a Zirafa 2,7,takze jsou to celkem velke rozdily v cene
My máme Scarlett, ne stahovací, ale vyndavaci sprusle a doporučuju spíš to. Malá si může vlézt, vylézt jak chce, když ji potřebuju vyndat stoupne si a vyndam ji i s pupkem. Kamarádka má sundavaci bok ze stejného důvodu jako chceš ty a postýlky by měnila hned prý, že to vůbec nepoužívá..
@lobella jo a nám přišla teda hezká ohoblovana, žádný problém.
@keksikova1 my msme jednu starou se stahovaci bocnici a musim rict, ze na segru jsme ji pouzivali porad, prave abychom se nemuseli k ohybat pres bocnici, ale to je jedno, kazdemu vyhovuje neco jineho, zajima me kvalita, pevnost u techto dvou znacek, prip te postylky se zirafou a jestli ma pevnou nebo stahovaci bocnici je jedno
Měli jsme scarlett se stahovaci bocnici, za me kvalita uplne v pohode, zadnou zavadu jsem na ni neshledala, ted ji budeme vyndávat z pudy i pro druhátko.
@lobella tak u nás kvalita úplně normální 🙂
Máme Scarlett už z druhé ruky a teď v něm máme naše třetí vlastní dítko. Jsem s postýlkou maximálně spokojená. Žádný problém, drží a ohoblovaná je taky dobře. Druhou máme u rodičů, také z druhé ruky a opět bez problémů. Hezká a funkční postýlka.
@lobella tak to ja jsem tohle neresila. Jsem celkem vysoka (170) takze pro me tech par centaku nehraje roli,tim spis ze se jedna fakt jenom o 15 cm... kdyz byla mala mimco,stejne mela rost nahore,pak jsme ho dali na stred,kdyz se naucila sedat, a kdyz si stoupala,tak uplne dolu,ale nebyl pro me problem se tam ohnout. Otehotnela jsem podruhe kdyz ji bylo 16 mesicu,takze nez mi narostlo bricho,stejne uz v postylce byt nechtela. 😉
@lobella To je jasny. 😉 me to stahovani prave dost zklamalo. Kdyz byl bracha mimco,mel kovovou a ten bok sjizdel snad o 40 cm dolu,to bylo fakt znat. Deti mame taky 2 roky,dcera mela v utery narozky a mam 17 dni do terminu 😉 ale v breznu jsme se stehovali a mala dostala svuj pokojicek,kam jsme prave dali uz i velkou postel,abych tam s ni mohla byt treba ja a to byla konecna pro detskou postylku 😃 ale treba druhej prcek v ni bude dele. Tak at vyberete jakkoli,tak preju st jste spokojeni! 😉
Ahoj, my máme bílou Scarlett Kamila se stah.bocnici a za mě super, jen nemá 3polohy roštu, ale jen 2,což mě vůbec nevadí,ted je primačknutá k naší velké posteli a jak malej povyroste tak půjde rovnou "k zemi". Co se kvality týče, tak bez výhrad, vše došlo v pořádku, pěkně obroušené, nalakované, díry na šrouby předvrtané a taky v pořádku.
Ahoj. My mame puppolinu,akorat presne nevim,jaky typ. Take jsme kupovali se stahovaci bocnici,ale v krabici byly spatne dily,nebyly tam diry na pojezd bocnice. Zvazovali jsme vraceni,nebo ze si diry dodelame sami. Nakonec kdyz jsem zjistila,ze stejne bocnice sjizdi jen o kousek a je to dle meho bazoru uplne na nic,jen to vypada hnusne,kdyz je tam ta kovova tyc, pridelali jsme na pevno obe casti a jsem spokojena. Kdyz je rost uplne nahore,je stejne to sjizdeni k nicemu,a kdyz jsme ho dali nejniz,neni problem se k male sehnout i kdyz je bocnice nahore. Mala stejne od roka a pul odmitla spat v postylce a uz spi ve velke posteli. Takze ted bude v postylce druhy prcek. Jinak co se tyce kvality a pevnosti,je to v pohode. Postylka je bytelna,byla pekne udelana,nikde opryskana nebo nejak jinak vadna.