Postýlka, přebalovák a skříňka v jednom. Co vy na to?

voborilovav
29. čer 2022

Ahoj maminky, taky řešíte nedostatek místa, nebo uspořádání v pokojíčku pro miminko tak, aby to bylo co nejvíc praktické? Našla jsem bezva věc - na Postylkov.cz udělali to všechno v jednom a ještě kvalitně z masivu. Počáteční investice je sice větší, ale postýlka bude růst spolu s miminkem, takže v konečné kalkulaci se vyplatí. Navíc je to stylovka 💓 https://www.postylkov.cz/promiminka/roustouci-p...

Co vy na to?

syslounek
29. čer 2022

Já kdysy přemýšlela nad https://www.kocarky-brno.cz/postylky-drevene/ko.... Ale pak jsem to zavrhla. Přebalovák jsem třeba vůbec nepotřebovala a větší postel jsme potom koupili zvýšenou, takže by nám ta větší postel byla zbytečná.

vikinkav
29. čer 2022

No reklama povedena 👍 Ale ta cena je podle me premrstena 😕

gbp
29. čer 2022

@voborilovav ja bych to neporidila, protoze nevis, jake bude mit mimco preference 🤷🏼‍♀️ dcera treba postylku nemela rada, s nama taky spat nechela a v roce dostala uplne nizkou ale normalne velkou postel 🤷🏼‍♀️

michaela666
29. čer 2022

Hezká je, ale ani kdybych za to ty peníze byla ochotná obětovat, nekoupila bych jí. Přebalovací pult by byl u nás zbytečný krám do malé ložnice. Jsem ráda za přebalovací podložku na postýlku a klasickou šatní skříň, kterou jsme miminku koupili hned na začátku.

vikysek0987
29. čer 2022

@voborilovav Pult není potřeba, postýlka byla u nás po roce vyměněna za dětskou větší, byly by to vyhozené peníze, raději jsem koupila komodu a skříň a to máme malinký pokojík (ještě nyní s ložnicí dohromady, než budeme uspořádávat pokojík jen pro děti, neboť čekáme druhé)Postýlka sice hezká je,ale zbytečně drahá, ale to je každého věc, a stejně by jste časem měnili.....

jjasmina
29. čer 2022

@voborilovav hezká, ale jedno velké ale... Malá byla kojena, tudíž věčně se mnou v posteli a na prsu, supliky věčně vyrabovane, za me je tohle zbytečnost s premrstenou cenou

87pavlina
29. čer 2022

Já jsem taky přemýšlela nad přebalovákem se skříňkou a nakonec jsem ráda, že mám normální přenášecí přebalovák. Před prvním porodem jsem si naivně myslela, že bude všechno (přebalování, kojení, oblékání po koupání atd.) probíhat v dětském pokojíčku. Nakonec nejlepší podmínky byly v obýváku na jídelním stolu 😀 A bohužel do obýváku bych ten celý přebalovák se skříňkou nedala. Když je třeba, tak všechny věci pro mimčo hodím na přebalovák a sundám ze stolu.

martiniquest
29. čer 2022

Navonena bida. Ta cena je silena a nevyuzijes z toho mozna nic. Mam dve deti, v postylce nespalo ano jedno, od prvni noci se mnou v posteli. Takze postylka zbytecna. Prebalovak je fajn vec a vyuzivala jsem ji u obou dlouho - 2,5-3 roky, ale ciste z duvodu, ze jsem ho mela a bylo pohodlne na nem prevlekat i vetsi batole. Spousta lidi prebalovak vubec nema a nepotrebuje. A ty supliky...za ty prachy...kup si peknou komodu z masivu a udelas lip.

voborilovav
autor
30. čer 2022

@michaela666 ja prave prebalovak milovala uz u prvni dcery, postylku jsme meli pujcenou od tchyne, ted ji ma svagrova

grelen
30. čer 2022

Ja jsem si napred procetla komentare ostatnich a pak teprve proklikla odkaz protoze jsem byla zvedava na tu premrstenou cenu, a teda predcilo to ma ocekavani, spadla mi brada 😀 za takovouhle vec, to bych opravdu, opravdu, opravdu musela nevedet co s penezi 🤦‍♀️

elesse
30. čer 2022

Do toho bych teda nesla. Postylku mame v loznici u nasi postele, do komody teto velikosti se nic nevejde a prebalovak pri nedostatku mista absolutne zbytecny. Za tu cenu a jeste s tim, ze do postylky nedas jinou matraci… ani nahodou

lida9
1. črc 2022

jezis to je ale blbost, to fakt nevite jak lepe vyuzit 30 litru? pulka mimin v posteli nespi a prebaluje se nekde za pochodu😀

shirilka
1. črc 2022

@voborilovav Nekupovala bych to, zbytečně drahé a riskantní, jestli by se to vůbec využilo. My třeba máme postýlku starou skoro 60let, starší v ní strávil hodně času, teď druhé miminko je tulivějši, postýlka ho vyloženě štve, takže spí s náma v posteli a postýlka je na ozdobu. Přebalovací pult jsem u prvního neměla, prebalovala jsem na stole, teď jsme koupili z druhé ruky, protože stůl už jaksi potřebujeme😆 být tebou koupila nějaký lehce přemístitelný pultík a postýlku klasickou, takovou ať tě mezi, kdyby tam pak miminko nedošlo, že to stálo takový ranec peněz.