Ahoj co máte v postýlce pro novorozence na matraci- nepropustné prostěradlo nebo spíše chránič matrace? Co je pohodlnější a ať se mimi nepotí. A prosím kolik kusů ideálně pořídit?
Mám 2x chránič na matraci, na tom normální prostěradlo. Syn byl blinkací, tak jsem dávala ještě pod hlavičku složenou plenku. Máme sušičku, tak mi dva kusy stačili.
Já měla jen matraci, chránič matrace a prostěradlo
Totez jako holky. Dokud blinkal, davala jsem pod hlavu prelozenou plenku a menila hlavne tu, nekdy i v prubehu noci
Nemám ani jedno, až pro starší dítě mám pak takovou podložku proti pocurani. Mimco má pod hlavou takový ten placaty polštář nebo je v zavinovacce, takže kdyžtak pobleje to a hned to vyperu a ze by se procurala nebo pokadila se mi ještě nestalo.
No já na chrániče nedám dopustit. Dost to šetří práci i matraci, kterou bysme neradi zničili. Chránič máme prodyšný a nevšimla jsem si, že by se nějak malý potil.... Máme Anežka od Dřevočalu. Koupila jsem tuším na i-matracích
Chránič a normální prostěradlo.🙂
@makky225 mám chránič a 2 ks, když to poblinka nebo pocura, aby se vyměnilo. To stačí