Potřebovala bych poradit, které firmy ještě vyrábí klasický gumový třešinkový dudlík. Ty placeté a silikonové bohužel naše zlatíčko nechce. Ty placaté dokonce vystřeluje slušně do dálky🙂. Zatím nakupuju od Canpol Babies, ale zkusila bych ještě i jiný poradíte nějakou jinou značku? Hlavně ne Babynova, ty vypadají v pusince hrozně, jako ufotalíře.... 😝 .
díky
d.
Mame Avent 😉 a klukum moooc chutná 😉
Mám dojem, že DM. Přímo jejich značka (babylove) vyrábí ty klasický a mají i pěkný design 😉
myslím, že Farlin je taky dělá..
hmm my mame doted jen klasiku komancsky kaucukovy kyticky z lekarny, ostatni mi taky strilela metr daleko 😀 .myslim ze je to i od BOČEK nebo tak nejak se to jmenuje 😉
ahojky, nam vyhovoval tento:
http://www.lekarna.cz/nuk-dudlik-uklidnujici-ru...
Tak to Ti řeknu uplně přesně -to, co vyjmenovaly holky nevyrábí. Babynova, canpol babies a tommee tippee. žádná jiná firma.
Avent
avent 🙂 má dobrý tvar že dítko pak nemá ten predkus nebo co...
Náš má stejný vkus. Placatý silikon není nic pro něj. My dostali od kolegyň Zifco (koupili ho v tescu) a ten slaví úspěch.
Náš malý dudlal jedině dudlíky MAM, ostatní vytrvale vyplivával, protože byly moc placaté (vč. Aventu, Canpol, Nuk atd.). Chce to asi zkoušet, co mu sedne.
my jsme zacinali s Aventem, ale presli jsme na MAM. Zdal se nam lepsi a i cenove dostupnejsi 😉
od začátku do konce avent. u obou. 🙂
máme Zifco, kupovaný v Tescu, je to klasika, jiné silikonové a placaté neměli úspěch 🙂
U nás slaví úspěch Zifco z tesca, bohužel někdy není ten, který používáme takže až bude, mám v plánu koupit jich tak 10 😀 Ušila jsem si na sebe bič protože jsem dudlíky Zifco neviděla nikde jinde než v tescu, což jsem při nákupu prvního nevěděla.
Já už jsem tyto klasické ,,staré" dudlíky viděla i v obchodních řetězcích Globus.
Náš malej chtěl jedině tyto http://www.eshop-rychle.cz/www-spuntici-com/esh...
Náš malý začínal na Avent, ale teď chce jedině MAM. Ostatní dudlíky plive... Na noc máme pryžový a přes den silikon... Zkoušela jsem koupit i v DM od BabyLove, v balíčku jsou 2 a jsou z jedné strany ploché... pravidelně si ho strká do pusy obráceně...Požužlá a vyplivne... Ta ploška mu nejspíš vadí... ☹ Ale ty klasické dudlíky jsem viděla hodně u nás v drogerii Teta... 🙂
avent