Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá zkušenosti s polštářkovým mantinelem do postýlky? Pořád váhám, jestli zvolit obyčejný vycpaný vatelínem, nebo koupit polštářkový. Jestli ten polštářkový nebude ubírat místo prckovi? Nebo jestli stačí obyčejný? -je i podstatně levnější (ale dostali jsme peníze pro prcka, tak zvažuju co koupit)
Moc děkuji za názor! Tak ten polštářkový asi nakonec kupovat nebudu. Že by to bylo jen tak na půl roku, to mě vůbec nenapadlo 😒
@verundice Ještě mě tak napadlo...jak dlouho se používá ten normální mantinel, nebo jak dlouho jste ho používala vy?
@trikolka_13 ty jo to sem jeste nevidela. 😀 my pouzivame ten normalni a dcera ho tam ma porad a to bude mit v nedeli 2 roky.
polstarovy je krasny, premyslela jsem, ze si ho usiju, ale prave zabere dost mista. tak mozna az slozime prckovi postýlku 140 x 70, tam to pujde dat. ale ted zatím spi v kolebce a tam by to dat neslo... takze jsme sila klasicky vatelinovy. ale je fakt, ze jak se otaci, tak občas hlavickou klepne i tak o bok... to by s e u polstarkoveho nestalo..,
No malému je rok a ten obyč mantinel používám a myslím používat budu ještě dlouho. Přijde mi, že mu to tam přece jen dělá takové útulnější, že když usíná nekouká kolem co kde lítá...
Díky všem za reakce! Usnadnily jste mi rozhodování 🙂 (a taky peníze 😉
@trikolka_13 Já si mj. koupila i ten polštářkový, je krásný, ale je fakt jen pro maliné miminko. Myslím, že našemu Maxíkovi bylo tak půl roku, možná 7m (a není to žádný drobek), a už mu tam moc místa nezbylo, takže jsme nepoužili. Ale zasi si pamatuj, že úplně ze začátku mi v té postýlce připadal s obyč mantinelem hrozně ztracený, takže by se to bývalo hodilo, ale to jsem o polštářkovém ještě neměla ponětí....takže jsem je schovala pro druhé