Zdravím Vás děvčata chtěla bych se zeptat jestli se dají v Kłodzku sehnat peřinky do kočárku, fusak a tvrdou podložku na přebalování apod případně v jaké cenové relaci a jestli to vyjde lépe jak tady v ČR. Případně jestli není lepší jet do Kudowe-Zdróji. Jde o to aby jsme tam pak nakoupily levněji než tady a aji jsme ušetřili. Díky za odpověď a přeji hezký sobotní večer
My jsme byly v Kudowe Zdróji na tržnici a koupila jsem tam mantinel do postýlky (povlečení+vnitřek), hnízdo + polštářek, peřinku + velkej polštář, plimo, vaničku + lehatko za 2500. Byl to stánek na křižovatce uliček. Jeste tam byl jeden, ale tam měli jen povlečení na mantinel třeba za 600.
@kiki1912
fusak z polska mame,je s berankem a da se i prodlouzit ale ma slabe gumicky na uchyceni takze mi v kocaru neustale sjizdi a musim ho popotahovat nahoru.
@zelenaesmolda máš fotku prosím? A kde si ho prosím v Polsku kupovala a za kolik jestli bys mohla prozradit
@kiki1912
tak fotku fusaku tedka v lete fakt nemam :D
kupovali ho nasi takze nevim kolik stal,my jezdime do Tesina.
Mě to nějaký rozdíl nepřijde,jestli si to objednám z netu jen pojedu do Kudowy. Bydlím u Kudowy a ty ceny na tržnici už nebývají jako dříve, že ta cena byla hodně rozdílná. Takže třeba fusak jsem objednala na netu asi za 5-6 stovek, povlečení a prostěradla do postýlky,peřinka s polštářkem myslím za 3kila v Albertu 😆
také si myslím že ty ceny už nejsou tak dobré jako kdysi ... na tržnici chodíme spíše na výlet než ušetřit... ale výhoda oproti internetu je, že si to můžeš osahat jaké je to kvality 🙂
Spíš bych preferovala tržnici