Ahoj,
planuji koupit polohovací klín pod matraci, aby se miminku lépe spalo, ale zvažuji, zda bude fungovat monitor dechu, který je pod matrací...Nemáte některá zkušenost?
Děkuji 🙂
Taky jsem řešila, nakonec jsem klín nekoupila, ale prostě nahnula celou postylku - dvě tlusté knížky pod obě přední nohy postylky. Funkci to taky plní a nemusím řešit, jestli funguje monitor.
knížky jsme taky měli a i prostěradlo, nakonec jsme klín i přesto pořídili
Měli jsme polohovací klín pod matrací a monitor dechu normálně fungoval. Monitor dechu jsme měli Nanny.
Čekáme dvojčátka,kliny koupeny,nemyslim si ze je to velka investice ani špatna a vyuzitelna jakkoli a pro me lepší než knihy,monitory mame tez koupeny a vse teprve budem zkouset,ale s mužem jsme se tez ptali a všude to fungovalo,tak budeme mit též premieru,a kor s dvojčaty😊😆
@claircatherine fungovat by mel. Ale dovolim si poznamku trochu mimo otazku.je uplne zbytecne takto polohovat deti, ktere nejak vyrazne neublinkavaji, je to zatez pro krevni obeh
polohovací klín je super, měla jsem ho na obě děti, mladší měl reflux, tak na něm spal hodně dlouho, myslím si, že když dáš polohovací klín, na něj monitor deku a matraci, tak by to mělo být oki. Já teda monitor dechu neměla ani u jednoho, nebyl důvod a ani jen tak pro jistotu jsme ho nepořizovali.