Ahoj,
chtěla bych se vás zeptat, zda nemáte nějaký tip na postýlku, kterou bych měla v prvních měsících v kuchyni/obýváku, aby mimi bylo v místnosti se mnou? Ideálně nějakou menší a na kolečkách.
Děkuji 🙂
@horsiee něco takového, myslím že se to dá i vypůjčit
My pořizovat nebudeme ale uvažovala jsem o kolébce https://www.spuntik.cz/scarlett-kolebka-bila-buk/
My máme tuhle: https://www.ajashop.cz/detail/6105223/postylka-...
@zuzviz taky jsem to intenzivně řešila, hlavně proto, že postýlku bude mít mimčo v patře a nevěděla jsem, v čem bude se mnou přes den v přízemí, kde máme obývák a kuchyň. Všechny postýlky/košíky/kolébky mi přišly strašně drahý a nepraktický, vzhledem k tomu, že je to fakt jen na pár měsíců. Nakonec budu kombinovat hnízdečko, které budu mít na gauči v obýváku a houpátko/lehátko s popruhy, ve kterém si ho budu přenášet, když budu potřebovat, aby byl v místnosti se mnou, třeba do té kuchyně nebo i do koupelny, když nebude spinkat a já budu potřebovat sprchu atd. Lehátko se dá využít i na uspávání a pak i na první příkrmy, kdy mimčo ještě samo nesedí. Nevim, kdy máš termín, já budu moct říct, jak to funguje cca za měsíc 🙂
Jinak kdyby to nefungovalo, mám záložní plán půjčit si tu postýlku/vozíček, co mají v porodnici, ale vyjde to tak na 500-700 měsíčně, což mi přijde celkem dost 🙂
já měla postýlku pali city, ale jsou i různé košíky a kolíbky
U prvního jsem měla košík na miminko, pro druhé jsem teď pořídili Scarlet postýlku 90*40, dáme jen navíc kolečka. Je stabilní, malinká a vydrží do té doby než prcek začne sedět, zvedat se. Dá se občas sehnat na bazaru, případně i nová se pak snadno prodá.
@zuzviz mela jsem kolibku scarlet a bylo to super. Dcera v ni spala az do prelomu 5-6m. Pak uz tam na ni bylo malo mista do stran. Nad tou nemocnicni kovovou jsem taky premyslela, ale nedala se sehnat a navic jsem ted rada, ze jsem ji nemela, ma mensi luzko nez ta kolebka, takze by to bylo tak na 2 mesice, tohle vylo na dyl 🙂 a koupila jsem ji na bazarku kolem tisicovky po 2 detech a je stale uplne v poradku 🙂
Ja u prvni mela pujcenou. Myslim na strankach mojeprvnipostylka.cz je to lepsi verze te nemocnicni a na dva mesice.mala byla se mnou i kdyz jsem byla v koupelne,u vareni u prvniho se holt bojime vic a byla super.u druheho budu mit postylku klasiku v obyvaku a loznici(ta je v patre)a jen lehatko prenosne.Uz vim,ze to staci a kdyz mimco spi,nemusi byt vsude se mnou.monitor dechu to jisti🙂
Kolečka jde dokoupit a přidělat na některé postýlky, taky jsem to měli.
Ja si dnes do obyvaku koupila kos na koleckach. Nejlevnejsi jsem nasla na emiminu od prodejce Monamir nebo Splavacek. Je krasny. Pani ma i stranky www.splavacek.cz
Ahoj. Mohu se zeptat kde jste sehnali a za kolik?
Taky řeším košíkem pro miminko. Ze začátku v něm bude i spát, postýlku vybalíme až později. Dá se sehnat na sbazaru nebo jiných inzertních serverech. Mně se podařilo "ulovit" jeden houpací za 700 Kč a druhý pojízdný ke tchýni dokonce za 350. Chce to jen trpělivost a prohlížet inzeráty 🙂
@babanci a pod cim to muzu najit na internetu?kosik,pojizdná postylka?
@duhovakony Proutěný košík na miminko. My to koupili od švagrové za dva tisíce,je velký,prostorný,necháváme na další děti,co snad ještě do rodiny přibudou.
@babanci dekuju😊
@babanci ahoj, prosim te, dnes jsem z druhe ruky koupila podobnou multifunkcni kolebku, ale je tam u toho potahu uvedeno prat jen v ruce... prala jsi take jen v ruce nebo jsi riskla pracku?🙂 dekuji za odpoved. M.
@zuzviz V obýváku jsem měla klasickou cestovní postýlku s novorozeneckou vložkou. Tuhle postýlku jsme pořizovali na delší dobu (na cestování), takže výborně posloužila i jako druhá postýlka v domě - dítě v ní spalo během dne, později poobědový spánek. Má dvě kolečka s možností aretace.
@michaeeeela Prala jsem v pračce.
V porodnici byli na miminka takové ,, nákupní vozíky,, 😁