Podzimní fusak - pořídit ano nebo ne?

peta2020
29. črc 2021

Zdravím maminky,
chtěla bych se zeptat mám měsíční miminko a váháme zda pořídit podzimní fusak do kočárku 🤔 nebo až ten zimní...?
Jak to máte vy? Pokud využijete i ten podzimní doporučíte mi nějaký typ? Předem děkuji 🙂

g_m
29. črc 2021

Měla jsem jen zimní a stačilo.

michaelarousova
29. črc 2021

@peta2020 ja mela jaro/podzim prechodovej a za me ano☺️ Pro me lepsi nez deka…mela jsem od pinkie ☺️

ondul
29. črc 2021

My jem zimni. Na podzim mam nanoznik a vlnenou decku.

bessinka
29. črc 2021

@peta2020 měla jsem podzimní lodger.a můžu doporučit

janikas85
29. črc 2021

Já jsem měla až zimní. Miminko se narodilo v srpnu, na podzim jsem dávala teplou deku a brzo jsem dala zimní fusak. Přechodový fusak jsem koupila až do sporťáku

mamikry
29. črc 2021

@peta2020 Ja jsem pro fusak jaro/podzim. Z deky byly deti hned venku.

zuzroko
29. črc 2021

Měla jsem podzimní fusak, ale takový o kterém jsem věděla, že pak bude do sporťáku ☺️ A byl od pinkie

mandala
29. črc 2021

Není nutný, ale je fajn 😉

jipe
29. črc 2021

já měla podzimní od emitexu a spokojenost, deku prcek odkopával nebo někam sjížděla, fusak super

klokanka31
29. črc 2021

@peta2020 Já neměla žádný fusak...

petulkadodo
29. črc 2021

@peta2020 Máme červencové miminko loňské, koupila jsem Lodger podzimní se zimní teplou vložkou a využili jsme hodně. Malý v něm jezdil od října do dubna, v hlubokém i ve sporťáku. Koupila jsem rovnou ten větší, tak doufám, že bude i na letošní podzim/zimu.

antoinet
29. črc 2021

Pro dlouhý teplý podzim je to super. Ale když se brzo prudce ochladí a prší, jde miminko hned do zimního.
Já jsem měla Lodger bunker, ten klasický fleesový a využitý byl hodně.

journals
29. črc 2021

Poridit. Mela jsem podzimni i zimni a vyuzila jsem oba

sigyn
29. črc 2021

Pořídili jsme z druhé ruky za 200,- a užili jsme ho velmi (jarní dítě)

potaplice
29. črc 2021

Měla jsem jen podzimní.

tasimia
29. črc 2021

@peta2020 za mě není třeba 🙂. Máme zimní a stačí. Na podzim jsem dávala deku nebo pleteny fusak

snahnah
29. črc 2021

@michaelarousova taky koukám na Pinkie. Jaký jste měla? Ten menší nebo větší? Váhám, zda nevzít rovnou větší, ale zas aby nebyl moc velký 🙈

michaelarousova
29. črc 2021

@snahnah ja mela oba☺️ Zacinala jsem mensim protoze jsem ho davala i do vajicka ☺️ Pak jsem kupovala do sportaku uz vetsi☺️ Sle myslim ze i ten vetsi se da pouzivat hned☺️

snahnah
29. črc 2021

@michaelarousova A ten menší vydržel cca do jaké velikosti? děkuji 🙂

michaelarousova
29. črc 2021

@snahnah synovi asi do 10 mesicu ale patril mezi mensi miminka☺️Tady mu vylo 11 nesixu a uz se nevesel sle kolik meril uz nevim ☺️ Uecite nevydezi do roka jak se pise

hortenziaa
29. črc 2021

Tiež som kúpila zimný aj prechodový, ten sa využije na podzim i na jaro. Ja mám emitex so softshellom navrchu a používala som v korbičke i v šporťáku. Za mňa majú oba typy dobré využite 👍

podestatka
29. črc 2021

Já měla na obě děti jen zimní, syn je v prosinci,dcera v říjnu

marimanta
29. črc 2021

I když nejsem příznivcem každé blbiny, vedle zimního máme tenhle: https://www.slune-cz.cz/emitex-zavinovacka-do-a...
A užily ho všechny čtyř děti, letní i zimní.

izz76
29. črc 2021

Využila jsem oba fusaky zimní i jaro/podzim, deka mi nevyhovovala.

jjasmina
29. črc 2021

@peta2020 měli sme jen zimní

ninive211
29. črc 2021

@peta2020 Mela jsem jen zimni, na podzim nanoznik +kdyztak deka, mela jsrm teda Emitex 3v1,ten je pro nekoho relativne "tenky", byt je to zimni fusak

monaluza
29. črc 2021

Uziji se oba dva. Podzimni fusak je urcite lepsi nez deka, tu se u zivejsiho ditete nikdy nepodari nachumlat tak, aby na nej nekudy netahlo. A zazila jsem i natolik mirnou zimu, ze jsme ji odjezdili jen s podzimnim fusakem.