Zdravím maminky,
chtěla bych se zeptat mám měsíční miminko a váháme zda pořídit podzimní fusak do kočárku 🤔 nebo až ten zimní...?
Jak to máte vy? Pokud využijete i ten podzimní doporučíte mi nějaký typ? Předem děkuji 🙂
@peta2020 ja mela jaro/podzim prechodovej a za me ano☺️ Pro me lepsi nez deka…mela jsem od pinkie ☺️
My jem zimni. Na podzim mam nanoznik a vlnenou decku.
Já jsem měla až zimní. Miminko se narodilo v srpnu, na podzim jsem dávala teplou deku a brzo jsem dala zimní fusak. Přechodový fusak jsem koupila až do sporťáku
Měla jsem podzimní fusak, ale takový o kterém jsem věděla, že pak bude do sporťáku ☺️ A byl od pinkie
Není nutný, ale je fajn 😉
já měla podzimní od emitexu a spokojenost, deku prcek odkopával nebo někam sjížděla, fusak super
@peta2020 Já neměla žádný fusak...
@peta2020 Máme červencové miminko loňské, koupila jsem Lodger podzimní se zimní teplou vložkou a využili jsme hodně. Malý v něm jezdil od října do dubna, v hlubokém i ve sporťáku. Koupila jsem rovnou ten větší, tak doufám, že bude i na letošní podzim/zimu.
Pro dlouhý teplý podzim je to super. Ale když se brzo prudce ochladí a prší, jde miminko hned do zimního.
Já jsem měla Lodger bunker, ten klasický fleesový a využitý byl hodně.
Poridit. Mela jsem podzimni i zimni a vyuzila jsem oba
Pořídili jsme z druhé ruky za 200,- a užili jsme ho velmi (jarní dítě)
Měla jsem jen podzimní.
@michaelarousova taky koukám na Pinkie. Jaký jste měla? Ten menší nebo větší? Váhám, zda nevzít rovnou větší, ale zas aby nebyl moc velký 🙈
@snahnah ja mela oba☺️ Zacinala jsem mensim protoze jsem ho davala i do vajicka ☺️ Pak jsem kupovala do sportaku uz vetsi☺️ Sle myslim ze i ten vetsi se da pouzivat hned☺️
@michaelarousova A ten menší vydržel cca do jaké velikosti? děkuji 🙂
@snahnah synovi asi do 10 mesicu ale patril mezi mensi miminka☺️Tady mu vylo 11 nesixu a uz se nevesel sle kolik meril uz nevim ☺️ Uecite nevydezi do roka jak se pise
Tiež som kúpila zimný aj prechodový, ten sa využije na podzim i na jaro. Ja mám emitex so softshellom navrchu a používala som v korbičke i v šporťáku. Za mňa majú oba typy dobré využite 👍
Já měla na obě děti jen zimní, syn je v prosinci,dcera v říjnu
I když nejsem příznivcem každé blbiny, vedle zimního máme tenhle: https://www.slune-cz.cz/emitex-zavinovacka-do-a...
A užily ho všechny čtyř děti, letní i zimní.
Využila jsem oba fusaky zimní i jaro/podzim, deka mi nevyhovovala.
Uziji se oba dva. Podzimni fusak je urcite lepsi nez deka, tu se u zivejsiho ditete nikdy nepodari nachumlat tak, aby na nej nekudy netahlo. A zazila jsem i natolik mirnou zimu, ze jsme ji odjezdili jen s podzimnim fusakem.
Měla jsem jen zimní a stačilo.