Plínky srovnatelné s Pampers Premium Care novorozenecké v prodyšnosti. Poradíte?

kaja2016
15. čer 2020

Nam nejvic vyhovujou, akoratze smrdej, asi po chloru, tak hledam nejakou prirodnejsi alternativu, ale aby taky byly prodysne. To se mi na nich prave libi. Zkousela jsem zatim dm natur - nebyly neprodysne), fred and flo - tez se me nelibily. Idealne j s jzsi cenou... Co ty dada pleny, mate zkusenost nekdo?

janedv
15. čer 2020

@kaja2016 ja zkusila snad vsechny. Nevyrovna se jim nic, vratila jsem se k nim.

dejvitka
15. čer 2020

@kaja2016 ja pouzivam Dada, vyhovují mi maximalne. Malej se nikdy neoprudil, nema v tom zaparenej zadek, za me jsou srovnatelne. Nezapachaji. Ted nova varianta bile (drive fialove) o fous horsi, ale porad pro me na urovni Pampers Premium. Taky mi u PP vadil ten zapach a pokud jsem je nestridala s jinymi, tak mel malej cervenej zadek.

vendes
15. čer 2020

Z eko plenek mohu doporučit Bambo nature, potom Kolorky, MonPeri.

loupgarou
15. čer 2020

My máme Dada, ty ve zlatém balení. Přijdou mi srovnatelné. Zkoušeli jsme Kolorky a DM a ty mi přišly takové plastové.

janedv
15. čer 2020

@kaja2016 ja zkusila dada obe varianty a nic moc. Zkusila jsem i vsechny eko, naty, muuminci.. nic neni tak mekkoucke a prodysne jako ty pampers premium. po x pokusech a opruzeninach jsem zaklapla usi a vratila se k pamperskam. Taky mi na nich vic veci vadilo, ale jsou nejlepsi. Ted (13m) pouziva normal dm (premium windeln) ale to az fakt od vetsiho. Ta ekorada je tvrda

janedv
15. čer 2020

@vendes jo, monperi byly jeste ok. Ale vyroba v cine, to mi eko neprislo. Mekke byly ale jenom ty nejmensi, pak to vetsi cislo uz ne tolik ☹

me_druhe_ja
15. čer 2020

@janedv Jo, taky jsem zkoušela experimentovat s různýma levnějšíma plinkama (i kvůli ceně, co si budeme povídat), ale nic jinýho nedosahuje kvality Pampers premium care: protikaly, pásky málo elastické, takže ho řezali to té jeho větší nožky a celkově se všechny ostatní divně zařezávaly. A jedine u pampersek má ten zadek fakt v suchu, takže není opruzenej nebo proteklej ani po 11h v noci.

vendes
15. čer 2020

@janedv Vím, že jsou vyráběny v Číně, ale složení by měly mít na šetrnější než "normální". Za mě vedou Bambo nature vyráběné v Dánsku, slušná cena i výkon.

janedv
15. čer 2020

@me_druhe_ja presne.
@vendes jo, mne tam ta cina vadi z nekolika hledisek - neni zadna zaruka, ze se vazne vyrabaji ekologicteji, za druhe doprava a za treti princip.

janedv
15. čer 2020

@me_druhe_ja ale uz od 3 jedeme v dm normal. Z i ty jejich kalhotky (od vel 4) fakt super. Cena taky 🙂

puhelin
15. čer 2020

Nedam dopustit na zlate Dada (drive fialove), obe deti bez reakce. Naopak Pampers Premium Care byla hruza, dcera se v nich oprudila a plenka teda fakt strasne smrdi. Balik jsem poslala dal, ani jsme ho nedodelali.
Jeste na stridacku s Dada plenkama kupuju DM Babylove, to kdyz mam vypadek a neni cesta do Polska. Ty jsou taky fajn.

leniiid
15. čer 2020

Dobrý den, a zkoušela jste plenky bino nebo magics či parasol ? Vše odzkouseno na mem synovi a bez problému, navíc je nabízím na svém e-shopu s dětskými věcmi a všichni spokojeni 🙂 . Jsou vyráběné v ČR v hrádku nad Nisou. Zasilam i vzorky na vyzkoušení 🙂

alcar
15. čer 2020

Tak ja si oblibila pleny z Billy. Je to primo jejich znacka, zlute s napisem Billa. A nebo dovoz z Nemecka Mamia pleny.

sebinka123
15. čer 2020

@leniiid Můžu poprosit o odkaz na tvůj eshop? Děkuji

zuzroko
15. čer 2020

Taky jsme byli spokojený s premium care, ale ta cena 🙈 tak jsme hledali dlouho. Po Dada strasne zapruzelá, po DM vyrazka, pak jsme zkouseli ruzne z obchodu kaufland, fred and flo, ale vsude tragedie pak sedeli Lupilu, ale jen 1 a 2 od 3 uz zas hruza 🙈 ted kupuji v Albertu Happy Baby a nemuzu si stezovat. Popravde uz jsem nekoukala na to kde se vyrabi, z ceho jsou, ale po vsem jsem proste rada, ze tyhle funguji. Vydrzi celou noc, malá nema vubec zadne opruzeniny a nemuzu si je vynachvalit 🙏

amazonkajanik
15. čer 2020

@kaja2016 bella happy? Mají i průřez na pupik

veronikav31
15. čer 2020

Já používala u dcery Dada a pak Monperi a Bambo Nature. U syna už jsem používala Monperi, pak už jsem přešla na Bambo Nature.

iris92
15. čer 2020

My Pampers premium care pouzivame, ale obcas kupuju Rossman znacku, ale ty eko. Pripadaji mi srovnatelne 😉

leniiid
15. čer 2020
klovalka
15. čer 2020

jsem moc spokojená s Baby Charm. Měly by být i české.

astracreek
15. čer 2020

Bambo nature jsou super (používám od narození prcka). Muumi jsou asi nejlepší, ale také cenově dost vysoko. Teď jsem narazila ještě na českou značku Bobilo a také super. Všechny troje plenky jsou eko, vyzkoušeny na ekzematikovi a super 🙂 Ani jedny ho nedráždí.

marti89
15. čer 2020

0 a 1 jsem používala Bella Happy, potom Dino baby (nově jako Bino baby). Ani jedny neprotekly, měkké, vydržely celou noc a nepřišlo mi, že by byly neprodyšné. A hlavně nesmrdí, nedráždí - dítě ekzematik.

zelenaesmolda
15. čer 2020

@kaja2016 podle me pampers nejvic podobaji little angels

kaja2016
autor
15. čer 2020

@janedv Hm, taky se bojim no. Tento prubeh jsme mely u starsi dcery, takze to asi dopadne podobne no☹

theuska29
15. čer 2020

Můžete zkusit plenky Bobilo 🙂 Posílají i vzorečky (tedy za peníze), ale nemusí člověk koupit hned celé balení. Spousta maminek si je chválí. Já jsem tedy zůstala u Kolorek, které sedí perfektně a ještě si vybírám z motivů 🙂

puhelin
15. čer 2020

@kaja2016 A pouzivate vlhcene ubrousky?

adel2507
15. čer 2020

Super jsou Pampers Pure. Jsou pudobné těm Premium Care, ale nejsou vůbec ničím cítit. Akorát jsou teda ještě dražší.

zelenaesmolda
15. čer 2020

@alcar mamia nedoporucuju.Mensi velikosti ano ale 3 a vyse prosakuji a obleceni je vlhke I kdyz plenka neni vubec plna.Navic se nahore zmuchlaji a pak plinka protece pres vrchni okraj.Kalhotky jsem zkousela taky a sla jsem je vratit protoze 2 ze 3 protekly.Stejnou zkusenost maji i desitky jinych mamin,ktere komentovaly na fb na strankach Aldi.

alcar
15. čer 2020

@zelenaesmolda sto lidi, sto chuti. Ja jsem spokojena.

zelenaesmolda
15. čer 2020

@alcar jakou pouzivas velikost?