Nam nejvic vyhovujou, akoratze smrdej, asi po chloru, tak hledam nejakou prirodnejsi alternativu, ale aby taky byly prodysne. To se mi na nich prave libi. Zkousela jsem zatim dm natur - nebyly neprodysne), fred and flo - tez se me nelibily. Idealne j s jzsi cenou... Co ty dada pleny, mate zkusenost nekdo?
@kaja2016 ja pouzivam Dada, vyhovují mi maximalne. Malej se nikdy neoprudil, nema v tom zaparenej zadek, za me jsou srovnatelne. Nezapachaji. Ted nova varianta bile (drive fialove) o fous horsi, ale porad pro me na urovni Pampers Premium. Taky mi u PP vadil ten zapach a pokud jsem je nestridala s jinymi, tak mel malej cervenej zadek.
Z eko plenek mohu doporučit Bambo nature, potom Kolorky, MonPeri.
My máme Dada, ty ve zlatém balení. Přijdou mi srovnatelné. Zkoušeli jsme Kolorky a DM a ty mi přišly takové plastové.
@kaja2016 ja zkusila dada obe varianty a nic moc. Zkusila jsem i vsechny eko, naty, muuminci.. nic neni tak mekkoucke a prodysne jako ty pampers premium. po x pokusech a opruzeninach jsem zaklapla usi a vratila se k pamperskam. Taky mi na nich vic veci vadilo, ale jsou nejlepsi. Ted (13m) pouziva normal dm (premium windeln) ale to az fakt od vetsiho. Ta ekorada je tvrda
@janedv Jo, taky jsem zkoušela experimentovat s různýma levnějšíma plinkama (i kvůli ceně, co si budeme povídat), ale nic jinýho nedosahuje kvality Pampers premium care: protikaly, pásky málo elastické, takže ho řezali to té jeho větší nožky a celkově se všechny ostatní divně zařezávaly. A jedine u pampersek má ten zadek fakt v suchu, takže není opruzenej nebo proteklej ani po 11h v noci.
@me_druhe_ja presne.
@vendes jo, mne tam ta cina vadi z nekolika hledisek - neni zadna zaruka, ze se vazne vyrabaji ekologicteji, za druhe doprava a za treti princip.
@me_druhe_ja ale uz od 3 jedeme v dm normal. Z i ty jejich kalhotky (od vel 4) fakt super. Cena taky 🙂
Nedam dopustit na zlate Dada (drive fialove), obe deti bez reakce. Naopak Pampers Premium Care byla hruza, dcera se v nich oprudila a plenka teda fakt strasne smrdi. Balik jsem poslala dal, ani jsme ho nedodelali.
Jeste na stridacku s Dada plenkama kupuju DM Babylove, to kdyz mam vypadek a neni cesta do Polska. Ty jsou taky fajn.
Dobrý den, a zkoušela jste plenky bino nebo magics či parasol ? Vše odzkouseno na mem synovi a bez problému, navíc je nabízím na svém e-shopu s dětskými věcmi a všichni spokojeni 🙂 . Jsou vyráběné v ČR v hrádku nad Nisou. Zasilam i vzorky na vyzkoušení 🙂
Tak ja si oblibila pleny z Billy. Je to primo jejich znacka, zlute s napisem Billa. A nebo dovoz z Nemecka Mamia pleny.
@leniiid Můžu poprosit o odkaz na tvůj eshop? Děkuji
Taky jsme byli spokojený s premium care, ale ta cena 🙈 tak jsme hledali dlouho. Po Dada strasne zapruzelá, po DM vyrazka, pak jsme zkouseli ruzne z obchodu kaufland, fred and flo, ale vsude tragedie pak sedeli Lupilu, ale jen 1 a 2 od 3 uz zas hruza 🙈 ted kupuji v Albertu Happy Baby a nemuzu si stezovat. Popravde uz jsem nekoukala na to kde se vyrabi, z ceho jsou, ale po vsem jsem proste rada, ze tyhle funguji. Vydrzi celou noc, malá nema vubec zadne opruzeniny a nemuzu si je vynachvalit 🙏
@kaja2016 bella happy? Mají i průřez na pupik
Já používala u dcery Dada a pak Monperi a Bambo Nature. U syna už jsem používala Monperi, pak už jsem přešla na Bambo Nature.
My Pampers premium care pouzivame, ale obcas kupuju Rossman znacku, ale ty eko. Pripadaji mi srovnatelne 😉
@sebinka123 ano určitě 🙂 www.originalnibody.cz
jsem moc spokojená s Baby Charm. Měly by být i české.
Bambo nature jsou super (používám od narození prcka). Muumi jsou asi nejlepší, ale také cenově dost vysoko. Teď jsem narazila ještě na českou značku Bobilo a také super. Všechny troje plenky jsou eko, vyzkoušeny na ekzematikovi a super 🙂 Ani jedny ho nedráždí.
0 a 1 jsem používala Bella Happy, potom Dino baby (nově jako Bino baby). Ani jedny neprotekly, měkké, vydržely celou noc a nepřišlo mi, že by byly neprodyšné. A hlavně nesmrdí, nedráždí - dítě ekzematik.
@kaja2016 podle me pampers nejvic podobaji little angels
Můžete zkusit plenky Bobilo 🙂 Posílají i vzorečky (tedy za peníze), ale nemusí člověk koupit hned celé balení. Spousta maminek si je chválí. Já jsem tedy zůstala u Kolorek, které sedí perfektně a ještě si vybírám z motivů 🙂
Super jsou Pampers Pure. Jsou pudobné těm Premium Care, ale nejsou vůbec ničím cítit. Akorát jsou teda ještě dražší.
@alcar mamia nedoporucuju.Mensi velikosti ano ale 3 a vyse prosakuji a obleceni je vlhke I kdyz plenka neni vubec plna.Navic se nahore zmuchlaji a pak plinka protece pres vrchni okraj.Kalhotky jsem zkousela taky a sla jsem je vratit protoze 2 ze 3 protekly.Stejnou zkusenost maji i desitky jinych mamin,ktere komentovaly na fb na strankach Aldi.
@zelenaesmolda sto lidi, sto chuti. Ja jsem spokojena.
@alcar jakou pouzivas velikost?
@kaja2016 ja zkusila snad vsechny. Nevyrovna se jim nic, vratila jsem se k nim.