Mate zkusenost s plinkama Dada?dekuji
Mame a jsou naprosto nejlepsi kam se hrabou pampers ted jsem je mela z nouze protoze dada nam dosli a fakt nic moc hlavne zapinani moc úzké. Jezdime si pro ne sami a vychazi na 180 - 190 balik i s benzinem proste pecka
a kde je dostanu v ČR?
Kdo nakupujete v Polsku, lze tam platit i v eurech?
@whitechocolate da ale. Je to dost nevyhodny kurz
@cukrik123
Díky za info, strašně mě to láka odzkoušet ty plenky, když je tak vychvalujete, ale vůbec se mi nechce měnit ty jejich zlotky.
za mě taky super, kvalita i cena... a u nás se dá v Biedronce platit kartou, takže žádná výměna peněz není nutná... 😉
Kupovali jsme je holkám a teď i prckovi, naprostá spokojenost. Taky platíme kartou, už to mají asi ve všech Biedronkách..
Uz jine nekupuji, a v Biedronce zaplatite kartou. A vlhke ubrousky Fitti taky super, balik 72ks ted vysel na 17kc v akci...A treba i jogurty vyjdou fajn, nebo cerstve ryby 🙂
Ja je mam rada, v noci obcas protecou, ale to spis proto, ze jak se ted mala naucila spat na boku, tak to kolem nozicek protece, ale to se stalo i u zelenych pampers..
Za me dobry.
@whitechocolate no tam kam jezdime my je směnárna hned naproti Biedronce a bez poplatku navíc v pl je lepší směna než v čr takže vždycky jen spočítíme kolik potřebujem zlotych a oni nám jen řeknou nebo napíšou kolik jim máme dát a hotovo.
nebo na fcb zajistuji take distribucij,ale jsou to vetsinou skupiny dovoz z Rakouska,Nemecka.chci od narozeni vyzkouset
pro nás a hodně holek co znám jsou to jedničky 🙂