Prodavaji pleny babydream myslim,mate s nemi nejakou zkusenort?
Nic moc,obcas se najde v baliku dost vadnych kusu,ktere maji sejdrem zapinani,ale rossmann nabizi ke koupi pouze 1ks k vyzkouseni
my jsme se z nich bohužel oprudili, ale kamarádkám moc vyhovovali i vzhledem k ceně
Nám taky vyhovují,ted kupuju už jenom tyhle.Zkusila jsem je teda až byla dcera už větší,když měla 7kg,a od té doby kupuju jenom tyhle.Takže za mě můžu doporučit 🙂
Plenky Babydream používám jenom přes den, jsou docela dobré a za dobrou cenu. Přes noc bílé Pampers.
plenky Babydream jsou jediné, které nám vyhovovaly 🙂 Zkoušela jsem i "slavné"Pampers, ale ty jsme vždy pročůraly(mají úzkou savou část) a dcerka měla opruzeniny. Takže plenky z Rossmanna i z DM mohu doporučit, jsou stejné 🙂
občas jsem je koupila, příjdou mi stejné jako babylove z DM drogerie, neměly jsme s oběma žádný problém. Ale stejně nejvíc jedu ty z DM, Pampersky a nedávno jsem objevila Kaufland pleny, skvělé, za super cenu.
Nic moc. Plus je že jsou neparfemované, ale dětem dost protékaly a měly mokrý zadeček. Ale i tak je občas koupím, když vím že pojedem na návštěvu, že budu častěji přebalovat. Jinak používám látkovky.