Ktere ze dvou druhu jsou vice podobne Lupilu Comfort, ktere jsou jen do velikosti dve? Pouzivam jednoraz jen na noc a uz budu priste kupovat trojky, jen nevim, ktere z tech dvou druhu. Hlavne ve kterych se vam deti neopruzuji. Diky. Jine znacky ne, nakupujeme v Lidlu.
Já je používám cca 2 měsíce a nemůžu si stěžovat. Sednou hezky, neprotékají, malá není opruzená a konečně nemusím jezdit 20 km do DMka jenom kvůli plenkám.
Sedí nám jenom Pampers ( teď zkouším pants a super), Lupilu a Babylove. Jinak všechno naprd.
@michaela666 a jsou oba ty druhy Lupilu srovnatelné nebo jsou nejake lepsi? Diky
@rada_87 Mám vyzkoušené pouze premium&comfort, ty druhé zatím ne. Do Lidlu jezdí manžel po práci a vždycky nakupuje podle obalu, který zná. Zatím se nepřehmátl, takže nemám srovnání. 😃
@michaela666 dekuji
@rada_87 my používáme jen Lupilu a jsem spokojená maximálně. Zkoušela jsem od nich i myslím easy And active (fialové), ty byly jako jediné fakt příšerné. To se nedalo, děs běs. Ani nevím jestli je tam ještě mají. Jinak kupuju obojí soft And dry i ty zlaté a ty mi přijdou lepší, ale zas málokdy byly ve slevě a jinak už byly dost drahé. U těch soft And dry mívají buď velké boxy výhodné nebo akce, tak jsem brala ty a opruzená z nich nebyla nikdy. Ty zlaté mi přijdou ale lepší.
V Lidlu jsme kupovali ty zlaté plenky .a za nás super i noc vydrželi a jiný plenky ne.ty druhé z Lidlu nic moc zlaté lepší 😊
@rada_87 tak nám se oprozuje zrovna z Lidlu 😏