Ahoj,vím ze je tu spousta diskusí o plenach. Ale momentálně me zajímá jedna věc,kterou nemůžu nikde najít.
Ma některá z Vás možnost porovnat pleny z Ikei (prodávají se po dvou,80,-,označené jako osusky) a pleny Kikko lux? (cca 400/10ks)
Mám taky Kikko - 1 ks 25,- Kupovala jsem na pupisek.cz a spokojenost 🙂 Použiji je teda až v říjnu ale takhle po prozkoumání mi přijdou fajn 🙂
Já jsem byla spokojená s plenami z Ikei 🙂 Nějaké Kikko jsem pro dceru měla také, ale ty plenky se mi srazily, nechápu proč. Ale už je to pár let, tak to byl asi nějaký vadný kus. Na starší dceru jsem měla všemožné levnější látkové plenky a po pár letech z toho byl hadr. Nejvíc spokojená jsem byla se starými poděděnými čtvercovkami a u mladší jsem byla nejspokojenější s plenami z Ikei 🙂
Kikko Staré časy mám také a jsou bezkonkurenčně nejlepší - silné, pevné, drží tvar. Mám ještě od fy t-tomi (celkem ujdou), a libštátské (nic moc), Kikko ale vede. Mám od nich i bambusové osušky a jsou úžasné.
S těmito zkušenost nemám, ale přišly mi teď domů plenky Kikko Staré časy a musím říct, že vypadají velmi kvalitně. Na omak jsou pevné. Přirovnala bych je k těm starým komunistickým, tak když tak koukni i na tyto. Naopak od tchýně mám dvoje Libštátské (obyčejné v zeleném balení) a je to něco katastrofálního. Průhledné hadry. Naprostá škoda peněz.