dobry den mam dotaz maminky z ostravy kam jezdite do polska pro pleny dada sem z poruby kam nejbliz zajet dekuju 🙂
Taky by mě zajímalo, kam pro ně, ale od Hradce Králové 🙂
Dobrý den mohu se zeptat na kolik v Polsku vyjdou a zda by se též dali sehnat v Biedronce j Jelení Goře moc děkuji
@6051180806 zdravím, já kupuju vel.4, ale myslím, že tam všechny velikosti stojí stejně - kolem 30zl, mají tam dva druhy od každé velikosti, nevím přesně názvy, ale kvalitně mi připadají úplně nastejno... a myslím, že je mají ve všech Biedronkách standardně... 😉
Plinky Dada vyrabi firma Ontex Turnov,tak zkuste zjistit nejaky kontakt tady v Cr 😉
@floruska http://deti.bazos.cz/?hledat=Plenky+DADA&hlokal...
je tam víc inzerátů. Paní jsem využila, vše v pohodě a dovezla mi je domů
díky moc už jsem s paní mluvila a je tak hodná že mi je doveze až domu jste zlaté holky
NENÍ TADY PROSÍM NĚKDO KDO DĚLÁ V ONTEXU?
Holky můžu poprosit o mapku obchodu Biedronca?Nemůžu na netu nic najíd😕.A potřebuji vědět kde to budu mít nejblíž😉
Na webu maji mapku podle mest
@sara84 já to právě nikde nevidím 🙈
ahoj, neznate nekdo prosim presnou adresu kde to je?? mamka nedavno hledala v Polsku a ani v te Biedronce nenasla moc dekuji
Ahoj,
píšu do dvou diskuzí, ale nevím, do které to mám hodit, tak se omlouvám předem.
Nebudete někdo, prosím, objednávat Dada plenky nebo si pro ně nepojedete? Chtěla bych si objednat ty vzorky na vyzkoušení, ale přijde mi na houby kvůli pár plenkám platit to jejich poštovné, navíc to posílají nějakými kurýrními službami, což by znamenalo, že bych to musela nechat poslat chlapovi do práce (a nechci, aby mu to neudělalo v práci nějaké nepříjemnosti). A do Polska se nedostanu.
Momentálně jsem v Praze (v rámci Prahy si pro ně dojedu), jinak jsem z Krnova, tak kdyby byl někdo, kdo se pro ně chystá, byla bych vám vděčná.
Lze pleny Dada objednat v Polsku a nechat zaslat na českou adresu? Neví někdo?
Holky,prosim kde v Krakove se daji sehnat plenky Dada.nebo po ceste.kamaradka jede do Krakova,tak bych ju zaukolovala.diky:slight_smile:
Dekuju😉
Jsou k mani jen v Biedronce! V polskem Tesine jsou 4, kouknete na jejich web na mapku,co budete mit nejblize! Kupuji tam i mlecne vyrobky- jogurty a syry a super a mrazene pirohy 🙂