Pleny a vlhčené ubrousky, kosmetika v přebalovacím pultu

jarai
31. črc 2015

Holky chci se zeptat skládaly jste papírové pleny vyndané z obalů na sebe na kupku, nezvětrají? A kosmetiku jste měly jak uloženou? Co dále jste měly v přebalovacím pultu, děkuji.

anushe
31. črc 2015

Plinky jsem skladala na sebe,nenarazila jsem na nejaky problem. ze zacatku jsem mela vzdy vse uhledne naskladane kolem prebalovaku,ale praktictejsi je to v supliku prebalovaciho pultu.Mam tam dodnes vse i na 5ti leteho.Od uchostouru,pres papirove ctverecky na nosik,prdylkove masti,tusim ze i kapani do ocicek co davali v porodnici,hrebinek,odsavacka hlenu,nuzticky na nehty,lih na pupik,pak pribyla dezinfekce na rany,nove kartacky na zuby,excipialy,linola,kartac na zasmudlane ruce od hliny,koalka olej-perfektni vtirat skolkovym detem do vlasu jako prevence proti vsim.teplomer.no a v dalsim supleti zasoba latkovych plen,osusek,pak i cista pyzamka.dnes spis resim jak tam porovnam zasobicky pro oba.prebalovak v koupelne,pokud neprekazi,shledavam velmi praktickym.donedavna jsem na nem diteti strihala vlasky.neni odtamtud jak utect...😆

svetlus_pepca
31. črc 2015

Mám plenky normálně vybalené a naskládané v šuplíku v komodě (nemám přebalovací pult). Kosmetiku potřebnou v koupelně mám tam, zbytek v ložnici na komodě. Mám na to krabici od bot - otapetovanou dětskou tapetou. A v té vatové tyčinky v té originál plastové krabičce, nůžtičky na nehtíky, líh, opthal/borovou vodu, odsávačku, mořskou vodu (tu jsem ale kupovala, až když měl malý rýmu 😉) a hřebínek na vlásky. A pak mám takhle otapetovanou ještě krabici od Cara a od UM Hipp (plechová dóza) - jedno na ty buničité čtverečky a jedno na vložky do podprsenky. Vlhčené ubrousky jsem dvoje koupila v té originál krabičce a jedny mám v ložnici (chodíme tam po koupání) a jedny mám v obýváku (jsou více k ruce během dne). Mastičku na prdelku nosím sem a tam, jak je zrovna potřeba.. Jinak se mi osvědčil kapsář na postýlku - do toho jednorázovou přebalovací podložku, plenku, teploměr a náhradní dudlík (občas se hodil, když jsem v noci nemohla najít ten, se kterým usnul a plakal). Ubrousky a mastičku jsem si pokládala na noc do postýlky. Dneska do kapsáře dávám ještě pití. Jinak dnes mám v komodě ještě léky proti horečce, proti kašli. Dezinfekci a gel po štípnuutím nosím s sebou v tašce na kočárku a tu mám vždy v kuchyni, takže není problém do ní sáhnout.

alboo
1. srp 2015

nemáme klasický přebalovák, ale stole vedle postýlky a ně něm mám normálně 2 štosy papírových plen (na noc a na den) a zbytek balení ve skříni s dalšíma zásobama. pak mám na tom stolku ještě jen tak položený ubrousky, bebanthen a nějaký oblečení a prá látkových plen, pak mám krabici ve který - uchošťory, líh, slunečnicový olej, čvtverečky, teploměr, žínky, nůžky a snad na jinak nic. časem pak libenar, odsávačku na nos, paralenový čípky, tělový mlíko a tot snad vše 🙂

bajana
1. srp 2015

pol balika plienok som mala vylozeny v komode s adalsimi miminkovskymi potrebami, 4-5ks som mala v kosicku na prebalovacej podlozke, kde som mala zaroven aj vlhcene obrusky, bepanten, noznicky, par koliesok odlicovacich tamponov, vigantol a spociatku aj espumisan, latkovu plienku....prebalovacia podlozka bol obycajna nafukovacia z ikey polozena na kuchynskom stole - mame velky stol a spalnu hned vedla kuchyne, kde sme aj kupali....extra pult som nemala a nepotrebovala
teraz sa uz s kosickom presuvam za dietatom, ked ju nahanam kvoli prebaleniu a podlozku pouzivam uz len vecer po kupani

heduska82
1. srp 2015

@jarai vyslovene na prebalovani jsem mela mensi stul a na nem podlozku, vedle staly komody...u prvniho jsem vzdycky balik plen vybalila do supliku, na komode jsem mela v proutenych kosicich, co bylo treba....v mensim masticky, kapky, teplomer, cipky, uchostoury...ve vetsim pak sprchac-pokud se koupal jen ve vanicce, telove mleko, masazni olej, morskou vodu do nosu, odsavacku nosu, mazani na zadek. Krabici s ubrousky na zadek. U druheho mam plinky vyskladane ve vetsim kosiku a taky bez problemu. 😉 ted mam jeste dalsi kosik a v nem zkumavky na moc, testovaci prouzky, odberove sacky, zadanky....doufam teda, ze uz je dlouho potrebovat nebudeme.