Holky chci se zeptat skládaly jste papírové pleny vyndané z obalů na sebe na kupku, nezvětrají? A kosmetiku jste měly jak uloženou? Co dále jste měly v přebalovacím pultu, děkuji.
Mám plenky normálně vybalené a naskládané v šuplíku v komodě (nemám přebalovací pult). Kosmetiku potřebnou v koupelně mám tam, zbytek v ložnici na komodě. Mám na to krabici od bot - otapetovanou dětskou tapetou. A v té vatové tyčinky v té originál plastové krabičce, nůžtičky na nehtíky, líh, opthal/borovou vodu, odsávačku, mořskou vodu (tu jsem ale kupovala, až když měl malý rýmu 😉) a hřebínek na vlásky. A pak mám takhle otapetovanou ještě krabici od Cara a od UM Hipp (plechová dóza) - jedno na ty buničité čtverečky a jedno na vložky do podprsenky. Vlhčené ubrousky jsem dvoje koupila v té originál krabičce a jedny mám v ložnici (chodíme tam po koupání) a jedny mám v obýváku (jsou více k ruce během dne). Mastičku na prdelku nosím sem a tam, jak je zrovna potřeba.. Jinak se mi osvědčil kapsář na postýlku - do toho jednorázovou přebalovací podložku, plenku, teploměr a náhradní dudlík (občas se hodil, když jsem v noci nemohla najít ten, se kterým usnul a plakal). Ubrousky a mastičku jsem si pokládala na noc do postýlky. Dneska do kapsáře dávám ještě pití. Jinak dnes mám v komodě ještě léky proti horečce, proti kašli. Dezinfekci a gel po štípnuutím nosím s sebou v tašce na kočárku a tu mám vždy v kuchyni, takže není problém do ní sáhnout.
nemáme klasický přebalovák, ale stole vedle postýlky a ně něm mám normálně 2 štosy papírových plen (na noc a na den) a zbytek balení ve skříni s dalšíma zásobama. pak mám na tom stolku ještě jen tak položený ubrousky, bebanthen a nějaký oblečení a prá látkových plen, pak mám krabici ve který - uchošťory, líh, slunečnicový olej, čvtverečky, teploměr, žínky, nůžky a snad na jinak nic. časem pak libenar, odsávačku na nos, paralenový čípky, tělový mlíko a tot snad vše 🙂
pol balika plienok som mala vylozeny v komode s adalsimi miminkovskymi potrebami, 4-5ks som mala v kosicku na prebalovacej podlozke, kde som mala zaroven aj vlhcene obrusky, bepanten, noznicky, par koliesok odlicovacich tamponov, vigantol a spociatku aj espumisan, latkovu plienku....prebalovacia podlozka bol obycajna nafukovacia z ikey polozena na kuchynskom stole - mame velky stol a spalnu hned vedla kuchyne, kde sme aj kupali....extra pult som nemala a nepotrebovala
teraz sa uz s kosickom presuvam za dietatom, ked ju nahanam kvoli prebaleniu a podlozku pouzivam uz len vecer po kupani
@jarai vyslovene na prebalovani jsem mela mensi stul a na nem podlozku, vedle staly komody...u prvniho jsem vzdycky balik plen vybalila do supliku, na komode jsem mela v proutenych kosicich, co bylo treba....v mensim masticky, kapky, teplomer, cipky, uchostoury...ve vetsim pak sprchac-pokud se koupal jen ve vanicce, telove mleko, masazni olej, morskou vodu do nosu, odsavacku nosu, mazani na zadek. Krabici s ubrousky na zadek. U druheho mam plinky vyskladane ve vetsim kosiku a taky bez problemu. 😉 ted mam jeste dalsi kosik a v nem zkumavky na moc, testovaci prouzky, odberove sacky, zadanky....doufam teda, ze uz je dlouho potrebovat nebudeme.
Plinky jsem skladala na sebe,nenarazila jsem na nejaky problem. ze zacatku jsem mela vzdy vse uhledne naskladane kolem prebalovaku,ale praktictejsi je to v supliku prebalovaciho pultu.Mam tam dodnes vse i na 5ti leteho.Od uchostouru,pres papirove ctverecky na nosik,prdylkove masti,tusim ze i kapani do ocicek co davali v porodnici,hrebinek,odsavacka hlenu,nuzticky na nehty,lih na pupik,pak pribyla dezinfekce na rany,nove kartacky na zuby,excipialy,linola,kartac na zasmudlane ruce od hliny,koalka olej-perfektni vtirat skolkovym detem do vlasu jako prevence proti vsim.teplomer.no a v dalsim supleti zasoba latkovych plen,osusek,pak i cista pyzamka.dnes spis resim jak tam porovnam zasobicky pro oba.prebalovak v koupelne,pokud neprekazi,shledavam velmi praktickym.donedavna jsem na nem diteti strihala vlasky.neni odtamtud jak utect...😆