Ahoj,
kupujete někdo pleny z Lidlu? Jste spokojené?
Přijdou mi stejné jako Pampers. Zkusila jsem sovičkové z tesca a děs.
Tyhle jsou tenké a jako Pampersky prostě 😉
Take spokojenost 😉
Dnes jsem je prvně koupila a jsem spokojená 😉
Ahoj, plenky Toujours používáme. Vyzkoušeli jsme Day a Night Newborn, velikost 3 midi, velikost 4 maxi, a jsem s nimi spokojená. Jsou tenké, měkké, prodyšné a lepící páska dobře drží. Zatím nám neprotekla žádná plena a ani zadeček prcka se neoprudil.
taky spokojenost, téměř srovnatelné se zelenými pampers
Nejlepsi pleny, kam se hrabou Pampers...
Také jsem velmi spokojená 🙂
Ano, naprostá spokojenost
za mně dobrý 👍
Také spokojenost. Dávám je přes den. Pak mám dobrou zkušenost s Huggies. Na noc dávám bílé Pampersky.☺
Toujours dávám na den, sovy z tesca na noc. Kam se hrabou smradlavé a protýkající Pampersky.
Tak já mám negativní zkušenost - smrděly mi, když byly počůrané - ale to už je pár let zpět. Třeba se zlepšila jejich kvalita. Každopádně mi ujíždíme na Dada plenkách.
My je koupili kdyz byly v akci a jsme spokojeni
ja kupujem a spokojnost maximalna
Ahoj nevíte jak často bývají v akci plinky toujors v Lidlu? A za kolik? Diky 😉
Ahoj, s plenkami Toujours z Lidlu jsme maximálně spokojený, vydrží i celou noc. Akci pozoruju cc aco 5 týdnů bývají kolem 200,- dle velikostí
@katushka82 docela casto, od dubna uz byly minimalne 4x v akci za 189 Kc. Vetsinou, kdyz je detske, a to je minimalne co 2-3 mesice.
Za nás nejlepší plíny!
Za mě bohužel neee 😞 Malá je opravdu moc citlivá , teď jsme museli najet na speciální bio pleny .
já jsem je zkoušela a blbý, nejvíc nám sedí značka bella happy, mám od nich i vlhčený ubrousky a podložky, posílají většinou jako dárek, takže 2v1
já vůbec, přešla jsem na Panda a dobrý, jsou ještě levnější a mám s nimi lepší zkušenost
Používám a jsem velice spokojena . Jsou tenké , mala neni opruzena a vydrží celou noc .