Dobre rano vsem,
nedavno jsem u nasi babicky narazila na plenky Softino z Lidlu po sestrenici. Byly uplne super na noc a male vubec neprotekly. Bohuzel se prestaly pred nejakou dobou vyrabet a ja bych potrebovala nejake takove vycpane. Nemuzu na nic poradneho narazit. Zkousela jsem davat ty Basic z Albertu a taky protekly. Smouli Albert Quality plenky po inovaci stoji za prd a Bella Panda plenky male uz taky nestaci. Jedine se zatim osvedcily ty Babydream z Rossmannu, ale jsou drahe jako prase. :( Pouzivame velikost 4, mala ma necelych 12 kg.
Predem dekuji za rady a omlouvam se za diakritiku (jsem na anglickem PC). 🙂
Také na noc používáme Toujours z Lidlu velikost 4. Malá má necelých 8 kilo. Bez ohledu na cenu jsme s nimi spokojení nejvíce, za nás lepší než Pampers. V akci je balík za 189 Kč a je jich tam padesát. ;)
Lidl dela uz jen ty Toujours a s nimi na noc nejsem spokojena, nic nevydrzi :( Myslela jsem ty stare Softino. Byly krasne vycpane. Ty Toujours jsou jen kopa gelu. Na den OK, ale na noc nam nestacily.
Tak potom holt častěji přebalit i v noci. 😉 Někdy také prebaluji i nad ránem.
Zkuste dada plenky...pry jsou hodne dobre.ale nemam os zk a cena pry super
My pouzivali pampersky a nikdy neprotekly...zvlastni...plenky muzou protect kdyz jsou spatne dany...ale kolikrat byly kilove a nic
Divam se ze jste z Brna, tak na Gorkeho 20 by mela byt drogerie a tam by se meli prodavat🙂 pred chvilkou jsem na ne narazila na FB🙂
Osobně můžu doporučit Wickies z Kauflandu. Balík stojí necelých 200,-. Jsou tlustší, výborně sají a neprotečou 🙂.
ja mam dada vyzkousene a beru je,kupuju je v polsku v bedroince,ale na fcb je sezenete.rekla bych ze jsou srovnatelne s pampars.cena za balik se pohybuje kolem 200kc
Já používám pampers, v kombinaci s bepanthenem nejlepší - vždy, když jsem nějaké zkusila, tak buď opruzeniny a nebo protékaly...naposledy jsem se nechala přesvědčit a vyzkoušela dada - co se týká savosti, tak dobré, opruzeniny také ne, ale vůbec nedrží a okamžitě protečou - několikrát za den jsem musela malého komplet převlékat☹....
@kocour1 me se teda nikdy nestalo ze by mi protekly,ale kazdy mimco je jiny
@jaancaas můžu poprosit o nějaký kontakt na ty Dada pleny v Brně?
@dancamich ja Dada plenky objednavala tady https://www.dadaplenky.cz 🙂 tsky muzu doporucit.. ted jsem rozdelala balik pampersek a hrozne mi smrdi 😀 Dada nesmrdi vubec..
Vždyť Lidl je pořád dělá, za mě nej plíny.