Holky existují ještě plenky značka Panda vel. 0 ??? 3 roky zpět jsem je koupila v Praze a byla jsem s nimi strašně spokojená,teď když bude druhé mimi, bych je zase chtěla do porodnice a tak,a nemůžu je sehnat.ale v porodnici je sestřičky normálně mají,ty nulky.to vyrábí jen pro ně,nebo kam se poděli? s jakýma jste spokojení vy? pampers mi přijdou dost drahý a smrdí mi :(
Ja mela babylove, pouzivali jsme 1,2,ted mame 3 a porad spokojenost
jojo znam dada,i kamoska byla moc spokojena, vel. 0 ale nedelaji...
@lobella a 4 a 5 sou taky bezva
jinak my používáme z lidlu ,ty jsou super
@pajka3 Já měla bella happy v porodnici,, líbil se mi výřez na pupík. Měla jsem nějakou velikost snad do 3 kg a pak mi teta přinesla domů dm babylove nějakou strašně malou velikost, že jsme je ani neužili.
Pandy jsme meli az od 1, za mne jsou to plinky spis na chvili a na doma. Dost protekaji, ale vzhledem k tomu. Ze jsme jich hodne dostali v ruznych velikostech, tak je na doma davam. Ty nejmensi jsme meli babylove a tusim, ze mely oznaceni xs. Ale vyuzila jsem je dost jen se starsi dcerou, mladsi se narodila 4kilova a byly opravdu max na prvni tyden.
Pokud nesezenes, doporucuji Babylove z DM, vel. XS, to jsou nulky pro deti pod 3 kg. Pouzivala jsem na dcerku, mela 2,5 kg, kdyz se narodila. A byla jsem moc spokojena.
Vel nula nebo XS maji v dm. Ja je mela na 2,45 syna.
@pajka3 malý měl od nedonošenců až do teď (na střídačku s látkovými) plenky od Bella happy.. Vlastně je má od velikosti 0 až teď do velikosti 4..
@baruz jo já bych chtěla ty pandy jen na začátek,pak jsem je ani nekupovala,syn se taky narodil 3,08 kg a nosil vel.0 dlouho,je hubenej drobeček ještě i teď.kraťásky nosí vel.6-9 měs.a to mu jsou 2,5 roku :D taková malá prdelka :D :D .....no a na to že mám za 3+ měsíce termín a váhový přírustek 0,tak mám obavy že i druhé bude potřebovat ty nejmenší :( no snad se mílím a prďolka to všechno dožene 🙄
děkuji za rady,tak navštívím DM 😇
u obou dětí jsem používala tesco zelené Tesco loves baby - pak u nich ukončili prodej a začali prodávat plenky Fred and Flo a za mě také spokojenost. Cena super a neprotékaly, plus jsou tenoučké a hezky barevné 🙂
Já Babylove nemusím, na mě jsou moc igelitové. Mám ráda Bella happy nebo zelené Pampers. Tyto dvě značky střídám.
Baby Charm
Mela jsem v porodnici Pandy pred dvema mesici, takze existuji. Jelikoz jsem je ale dostala darem, s nakupem neporadim...
Mela jsem pro dcerku vel. XS z DM (vazila 2680 g). Od vel. 1 uz pouzivame Dada, nekdy Babylove, kdyz je zpozdeni s nakupem Dada plinek.
Já se snažím ty chemické nepoužívat, používám tyto a jsou perfektní https://dokonalamaminka.cz/zbozi/14447229-libst... ...ale záleží jestli si troufáš na látkové 🙂
V tech porodnicich je to dost osemetne. Treba u Apolinare jim to bylo jedno,nabidli mi i kybl,kde je skladovat. Ale presto jsem sla do jednorazovych a po odpadnuti pahylku a smolky presla na latkove. Takhle male deti jsou v latce casto dost zabalene. Maloktera to umi vyladit tak,aby to bylo ok...
Ahoj, jelikož naše malá trpí hodně na opruzeniny tak jsem vyzkoušela snad všechny plenky na trhu. Každému samozřejmě vyhovuje něco jiného, takže musíš zkusit. Za mě jsou nejlepší bamboo nature. Jsou ekologické, nikdy nám neprotekly a nesmrdí. Druhé místo bych dala DM baby love a teď jsem ještě od mamky dostala nějaký z kauflandu a taky dobrý. Ostatni běžně dostupné za nás nee.
A proc hledate nulky? Jen tak pro zajimavost se ptam 🙃
Nulky jsem kupovala v dm,tescu ci pampers. Prislo mi to srovnatelne. Pouzivali jsme dlouho, syn byl nedonoseny.
Jinak u nas vedou plenky dada premium (fialove) . vozi mi je znamej z polska nebo sem tam koupim na dadaplenky.cz
Dada byly super ale od 4 uz nic moc mi prijde...tak ty 1-2 byly super