dneska jsem narazila na tyto plenky v akci,3-6kg za 170kč. Tak jsem vzala 1balík( další do zásoby,jinak tam máme obyč.Tesco, i Huggies). Ale po rozbalení se mi ty plínečky zdají strašně tenké.. ☹ vždyt jsou tak max. 1cm silné..Ty co jsem kupovala např.Tesco,byly i na omak i na pohled silnější..Máte některá zkušenosti s těmito plenkami? Jestli to to mimčo hned nepřečůrá.. Ať vím,jinak sjedu pro víc balíků.. 🙂
@bufina 😀 nepočůral se, nebo nepřečůral je..? Asi to druhé, že? 🙂
Měli jsme je jednou na vyzkoušení, neprotekly, ale mě smrdí to čím je to napuštný. Už je nekupujem.
Taky nekupujem, prostě smrdí!!!
@mamusa1611 🙂...my je měli už mockrát a já s nima byla teda spokojená 😉 .u nás vedou jedině pampers, jákekoliv 🙂 .
ahoj ... tyhle plenky beru jako podřadnější, moc dlouho nevydrží a musí se častěji měnit ve srovnání s pampers active baby ... kupuji je ale v akci za 110-130 kč a to se hodí ikdyž se musí častěji měnit 🙂 za 170 se mi nezdají až tak levné a vyplatí se zainvestovat do lepších typu active baby ... na noc se teda použít nedají 😝
@mamusa1611 je tam nepročůral 😀
Ze začátku mi taky hodně smrděli,jsou napuštěné heřmánkem.Používáme je na střídačku babylove z DM a ikdyž jsou hodně tenké,nikdy je syn nepročůral 🙂)
@evena souhlasim, jsou za fajn cenu a kdyz jsou v akci jsou dobry. na noc pouzivam active baby nebo jsem tuhle koupila v akci Premium care. Jinak nam ale sleep and play neva.. takze to je muj postreh :D
Jsou navonene, nerekla bych ze smrdi, i kdyz kazdy mame asi jiny čich.. Ale ja citim neco i z ostatnich pampersek. Nejhorsi pliny co jsem mela byly jednoznacne Huggies. ty uz nikdy!!!!
jo tak dík, taky bych řekla že spíš voní.. 🙂 takže jen na občasné užití...no jinak jsem je viděla za 250, tak se mi to zdálo dost levné..
My používáme jedině tyto a naprostá spokojenost. Ani jednomu z mých dětí se je zatím nepodařilo pročůrat.
mně samy o sobě voněly, měli jsme jeden balík, když byl malej uplný mimi a jakmile se pokadil a počural smrdělo mi to jako záchodky toitoi, takže od té doby je nekupujem 😀
@mamusa1611 já bych spíš asi počkala, jak budou mimču sedět, jestli po nich nebude mít vyrážku a tak, já fakt potom byla ráda, že jsme je vypotřebovaly a nemusela jsem to čichat 😀
Jinak teď používáme Active baby, ty sice taky navoněný jsou, ale ty Sleep and play mi přišly jako extrém... NEž jsme přešli na Pampersky, používali jsem Huggies premium a spokojenost, jen jak se malej začal víc hejbat, dřelo ho to do stehýnek, ty Active baby jsou v tomhle mnohem lepší 🙂
@mamusa1611 já je používám a jsem s nima spokojená, nepročůrá mi je. ale na noc dávám Pampers Aktive baby, protože mají pružné pásky a můžu je lépe utáhnout. Moje dcerka totiž v noci má nohy pořád zvednuté a když plenky nejsou pořádně utažené, tak jí to okolo teče na záda. Ale přes den jsou OK.
já jsem spokojená s kterýkolimy ,,pemprskami". Nikdy se nestalo, že by mi je malý pročůral. Sleep and play dávám i na noc a i když vyměním až po cca 8 hodinách, je vše OK. Vůně heřmánku je sice hodně silná, ale nám to vůbec neva.
Když byl Mikulík malý, používali jsme je a bez problémů. Huggies pročůral a pak i ty heřmánkové pampersky, přes den málokdy, ale hlavně v noci. Teď používám Huggies na den, jako takovou levnou variantu a na noc Pampers active baby, ty ještě neporčůral, pokud je neměl moc na "volno". Měli jsme i ty premium care, taky vydrželi, ale štvaly mě lepítka, že se strašně natahovaly. Pampers jsou sice tenké, ale vydrží fakt hooodně 😉
@mamusa1611 my taky používáme a největší spokojenost.Malý mi taky vždy všechno přečůral,a tady tyto,i když jsou takové tenoučké,vydrží celou noc! Nedám na ně dopustit.
tak jak to tak vidím, asi tak napůl...😀 někdo jo někdo ne.... Tak to vidím na střídačku..🙂
my jsme je používali když byl Davídek malý a v pohodě,tak jsme jich potom v akci nakoupili hodně a litovala jsem toho,protože protekly.Pořád kupujeme pampres,ale ne sleep & play 😀
Měla jsem darované dva balíky a byla jsem horzně ráda, když byly konečně spotřebované a v životě už bych je nekoupila - jsou převoněné takže mi smrdí a nemají pružné zapínání, takže na vaječinu absolutně nepoužitelné 😝 za mně - nekupovat.
Všechny Pampersky jsou tenké ve srovnání třeba s Babydream a nebo Babylove, ale ty Sleep a Play jsou fakt omyl. Kupuju většinou Pampers active nebo Babylove, oboje jsou dobré, oboje vydrží celou noc, nepřebaluju, i když se malý i 4x vzbudí a pije, takže dost čurá.
Já bych je koupila, třeba jako záložní, třeba pokud je ptřebuje dát chvilku před koupáním, ale jinak nebrat.-(. Taky jsem slyšela, že na ně bývají dost často kožní reakce. Nechápu, proč to tak parfémujou, když to potom tak smrdí!!!
ja mela s nima zkusenost, nevim jak je to mozny ale podarilo se mi koupit dve verze sleep and play..........
v makru prodavali takove, ktere mely pruzne pasky takze nebyl skoro rozdil oproti active baby, a pak v Bille mely pevne zelene pasky.................
tak kupuju krabice Active baby, tech 160-180 plen po 500 v Kauflandu je super cena, a jsem s nima spokojena.......
používáme Pampers active baby, s těma jsem spokojená moc, sleep and play jsme měli jednou a naposledy, já bych je už nekoupila nikdy. Vůbec mi nevyhovovaly, jsou tenoučký, smrdí a navíc nemají pružné pásky 😝 .
...já dávám jednorázovku jenom na noc, přes den látkujeme, teď jsme taky koupili sleep and play v akci a mně osobně teda voní a musím říct, že malá je nepročůrá, přebaluju jednou za noc tak kolem páté hodiny ranní, každému holt vyhovuje něco jiného, takže vyzkoušej a uvidíš 🙂
my kupujeme hodne sleep and play pokud nejsou v akci active baby a jsem s nima spokojena. je pravda, ze neprotecou, ale po vycurani kombinace s hermankem smrdi. Jsou ale mnohem lepsi nez jakekoliv jine levnejsi variace jako huggies apod.Vyzkouseli jsme jednou a byla jsem rada, ze jsme je dobrali.
@vernero uff no tak to by mě asi šlak trefil,kdybych měla používat látkové..😀 na to jsem moc líná, kdybych měla první dítko,tak možná,ale při dalších dvou...pravda,sice se ušetří dost peněz...ale to bych se nezastavila.. 😉 Sice tam mám pěknou hromádku látkových,ale to jen pod hlavičku, k dr...
My jsme je koupili v akci, brzy po narození syna. Ano, byly cítit po heřmánku a nemohu řící, že bych tu vůni nutně k životu potřebovala, ale dalo se to. Bohužel jsem v době jejich používání zjistila, jak jsou dobré pružné pásky, či dokonce pružná část nad zadečkem a bříšku jako u Bella HAPPY, protože nám občas vystřelilo kakání až na zádíčka 🙂 a pak se muselo měnit i body. Moc ráda ale používám Active baby, ty mají ty pružné pásky. Huggies jsme používali pro malé mimčo, pak začaly dřít ty pásky do nožiček a už jsem je přestala kupovat. V naprosté pohodě a řekla bych v podobné kvalitě jako zelené Tesco (i když ty jsou přece jen o malinko silnější) jsou k mému překvapení i plenky Billa, Lidl, Albert (mají pružné pásky a jsou papírové) a slabé a v pohodě jsou i plenky Babylove z DM 🙂. Je ale pravda, že mimčo může mít na některé plenky třeba kožní reakci a každé plenky voní trošku jinak...
Ja se pridam do klubu tech nespokojenych - dostala jsem 2 baliky a nevedela, jak se jich zbavit. Ze jsou navonene bych i zkousla, ale ze nemaji pruzne zapinaci pasky, to tedy ne. Vzdyt nemuzou detem dobre sedet! Aby to vsechno z nich nevyteklo na zada, tak by se musely utahnout, ze by to detatku rozhodne nemohlo byt prijemne!
My pouzivane pouze Pampers Active Baby a Active Fit (ale ty maji asi jenom v Nemecku, v CR to budou mozna ty Premium)
Já tedy ze svých zkušeností bych sleep and play už nikdy nekoupila.Jak tady už hodněkrát bylo řečeno:nemájí pružné pásky a hlavně náš malej je teda rozhodně pročůral....A to se mi nestalo ani u těch obyčejnějších jako jsou Babylove... 🙂 .Takže u nás asi tak...
Koupila jsem je teď v akci na doporučení kamarádky. 4 balíky. No budu ráda, až mi dojdou. Běžně používám Pampers aktive baby (PAB) a ty se mi zdají lepší při nandavání. Asi je to tím, že tyhle nejsou v pase pružné. To mi vadí hodně. Jinak mi je malá ale nikdy nepročůrala, i v noci jí vydrží mít i 12hod než vstává. Nesmrdí mi. Ale jsou tenčí než PAB.
@mamusa1611 Sem je teď taky koupila a nejsou špatný. Taky se mně zdály hrozně vypelichaný, ale stejný sou i ty Active baby a Premium care. Malej už je má druhej den, měl je i na noc a nepročůral se,