Přeji hezký večer! Prosím o vysvětlení, popř. doporučení. Ze zdravotních důvodů uvažujeme, že dcerce začneme dávat místo jednorázových plenek - plenky látkové. Chtěla bych ty látkové kalhotky, ale... 🙂 Když koukám na nabídky (kterých je mraky), tak u většiny píšou, že to jsou pouze kalhotky, do kterých se vkládá látková plena... Takže jestli z toho chápu, ty látkové kalhotky jsou pouze "obal". Měla jsem představu, že koupíme ty látkové kalhotky, které jsou vším vybaveny a uzpůsobeny a já je pouze vyměním a vyperu.... Nechci a ani nemám čas žehlit plno plno plen.... Prodávají se takové kalhotky? Snad je můj dotaz srozumitelný 🙂 Předem moc děkuji za radu!!
Doporučuji na Fb skupinu Poradna pro látkovačky. Hodně věcí se tam dočtete a holky poradí.
existuje i web látkových poradkyň, najdete si nejblížší k Vám, kontaktujete ji a osobně se můžete setkat, vše Vám vysvětlí a ukáže 😉
@machyxs Moc Vám děkuji za vysvětlení, to je přesně to co hledám!!!! Už hledám! 🙂
Zdravím. Není problém takové kalhotky pořídit. Látkovych plen je mnoho typů, dají se různě kombinovat. Vy asi budete chtít tzv. AIO (all in one tj. všechno v jednom). Mají savou vrstvu a zároveň nepromokavou vrstvu. Buď je to vše sešité k sobě nebo se savá vrstva dává do kapsy nebo se uchycuje k nepromokavé patentky. Nedá se to pak ale sušit v sušičce. Já třeba používám disana zavazovací plenky, které vycpu ještě tzv. vkládací plenkou (savá vrstva) a přes to nepromokavé svrchní kalhotky z fleesu od aitu. Nic nežehlím a savé vrstvy suším v sušičce. Ještě mezi plenku a zadeček doporučuji separační plenku (jednorázovou klidně), která pobere stolici a udržuje prdku v suchu. Tak hodně zdaru s látkováním 🙂