Plenkové kalhotky eko za rozumnou cenu. Máte zkušenost?

veru181
18. zář 2021

Máte prosím někdo zkušenost s nějakými eko plenkovými kalhotkami, které nejsou předražené a neprotékají? Používáme Mon peri, počáteční problémy jsme vychytali, ale v posledních dnech už nám zase víc protékají. Děkuji.

zelenaesmolda
18. zář 2021

eko nejsou zadne jednorazovky

ai30
18. zář 2021

My pouzivame Naty a jsou dobre, ale nevim, v jake cenove relaci se chces pohybovat..

drep
18. zář 2021

Levné a ekologické je oxymoron. Nejekologičtější jsou látkovky. Z jednorázu se mně osobně nejvíc osvědčily Eco by Naty a Bambo Nature, ale vycházely tak na 8 korun za plenku, jestli si dobře pamatuju

zuzekk
18. zář 2021

@drep podobně v akci vyjdou i Muumi

mamikry
19. zář 2021

@veru181 My kupujeme Babylove Nature z DM. Spokojena jsem byla ale i s Bamboo Nature.

vikinkav
19. zář 2021

Ja kupuju babylove nature, pomer cena vykon je za me fajn 👍 zkousela jsem i Muumi a prisly mi na dotek hrozne plastovy, coz je zvlastni 🤷‍♀️

veru181
autor
24. zář 2021

@drep Nevěděla jsem, že existují i látkové natahovací kalhotky. Máš prosím nějaké konkrétní vyzkoušené? 🙂

drep
24. zář 2021

@veru181 používala jsem byveru a natahovací jsou side snap od blueberry. Mám hodně hubené a zároveň dost učůrané dítě, takže jí úplně neseděly (ty byveru, do blueberry jsem nešla, prý jsou super, ale já už měla zajeté a osvědčené jiné systémy)

veru181
autor
23. říj 2021

@zuzekk A kde mívají dobré akce na Muumi? 🙂 Ty mu seděly hezky, ale pod 15 Kč jsem je nikde neviděla (akorát přímo ve Finsku 😀, tam měli kolem 7-8 Kč všechny plínky trvale 😕)

zuzekk
23. říj 2021

@veru181 musí se to hlídat. Samozřejmě záleží na velikosti, novorozenecke za těch 8kc jo, pětky spíš 10. Když najdu akci,koupím zásobu, měli je v akci např. na Rohlíku, v Alze. Dobře jsem koupila i na bazaru 😃