Ahoj holky,
S holcickou jsem prihlasena na plavani, poradite mi prosim, jake plavky se vam osvědčily? Bude ji 7 mesicu
Moc dekuji
Taky neoprenove a koupila jsem na vinted
Mam i jine, ale neoprenove jsou nejlepsi. Netahaji, neskrti na brisku, ma lepsi pohyb nohami. Hůř se nasazuji, ale jinak opravdu lepsi. Na porovnani jsem mela takove kalhotky s pur zaterem a stahovacimi gumickami na nohou a v pase, ty sedely dobre, ale pri nalozi dost protekly a bylo to jen na maly zadek, druha je na dobe ani nemela a dalsi jsem mela jakoby svrchni zaterove plenkove kalholky, ale byly to opravdu plavky, zapinani na zip a patentky, tedy s volitenym utazenim v pase, ale ty teda me se spatne nandavaly, jsou to takove bombardaky a u starsi slo videt ze ji to reze do briska a trisel, kdyz dostala neopreny tak vidim jak se ji ve vode lepe funguje.
My máme Imse Vimse a jsou boží 🙂
My mame pop-in plavkove kalhotky. Spokojenost.
Nam na kurzy pro miminka a i ted do bazenu na plavco stacily a staci doted plenkove jednorazove plavky 🙂
@evaaskalova To je ale vyjde podstatně dráž než třeba neoprénové, jinak na plavání sem tam by stačily, ale když si to člověk spočítá do kurzu, tak to moc výhodné není 🙂
Popolini, uvnitr maji sitku a zapinaji se na dvoje patentky, coz je pohodlne a jeste pekne nastavitelne 😉.
@g_m z neoprenovych zas mimco asi rychle vyroste ne? My jsme do kurzu kupovaly baleni s kanaradkou na pul a vyslo na par kacek. Plavecky z DMka tak drahe nejsou. 🙂
@evaaskalova Máme neoprenové 9-12kg a máme je už od září 🙂 Dala jsem za ně 340kč, takže pro mě určitě levnější 🙂
Mám taky neoprenové, doporučuji! Jednoraz je na houby, plena nasakne vodu jak houba a dětem v tom není prijemne a z obycejnejsich plavecek jim často lezou zadečky 🙂 hovořím jako instruktora plavání. A z mé osobní zkušenosti, synovi jsem neoprenky koupila v 6 měsících a s přehledem je oblece i dnes (16m), takže se koupe rozhodně vyplatí 🙂
Plenkové plavky značky Beco.. teď jsme začali chodit na plavání a úplně super, drží, ni nepropustí, jsou pratelné. A teď je mají myslím dokonce na jejich stránkách za polovinu 🙂
Souhlasím s @angelyn , my už jedem neoprenove plavky 1,5 roku a stále sedí🙂) Určitě se to jako investice vyplatí🙂 A vlastně jsou jediné kterým věřím, že z nich ten bobek nevypadne🙂
@tblack tyjoo, tak to je teda palka..my ve Zlíně 2500kc, takže za ten rok plavání 10tis + dojíždění. U nás na vesnici je i za 1500, ale prostě už je to velký bazén, chlorovany, šatny staršího typu, nic kde bych šla s miminkem. V Praze už je to urco všechno na úrovni, tak vám preju pohodove plavání, ať si to s prckem užijete 🙂
Neoprenové kalhotky 😊 koupila jsem je přímo na bazéně.