Pískací botičky, kde seženu?

aiwim
28. led 2015

Ahojte maminky. prosím o radu, kde sehnat pískací botky na první krůčky 🙂
Myslím takové ty, které pískají při došlapu na patu. Nebo je to úplně na nic? Díky, Iveta

krystalka
28. led 2015

Tak o těch jsem ani neslyšela 🙂 , ale myslím, že to asi k ničemu nebude, jen taková legrácka....stejně jako třeba hrací nočník....některé děti to nadchne, některé se pak nočníku děsí....s pískacími botičkami bych to viděla podobně, třeba můj syn by v nich pravděpodobně odmítal chodit 😉

mandala
28. led 2015

Podědili jsme, ale nosili je, když ještě nechodil jen tak na parádu, by se mě hlava rozkočila, kdybych to měla poslouchat. 🙂

dora13
28. led 2015

Kamaradka mela a byla velmi nespokojena. Jednak to piskani dite rozptylovalo, ale hlavne -- aby tam byl prostor na piskatko, musi byt trochu vyssi podrazka, ve ktere je vzduch a piskatko, takze jeji mala si ty boty hrozne brzo sesmajdala a celkove to proste nebylo dobry, za par tydnu kupovala nove, nepiskaci 🙂

spes2009
28. led 2015

Já jsem četla něco o zdravém obouvání a tam bylo psané, že právě tyto boty jsou nevhodné, že dítko se s těmito boty učí špatně chodit, tuším, nášlap přes patu je nevhodný. Nevím, osobně je podle mne lepší koupit kvalitní boty bez pískání.

frantiska85
29. led 2015

Nevím, jestli jsou vhodné z ortopedického hlediska, ale doma vás z pískání jebne 😉

aiwim
autor
10. únor 2015

Všem moc díky, tak nic 🙂))

barbarkaaa
11. únor 2015

@aiwim my je měli,ale ne jako jediný, poděděné, byly super. Krásně se mi hladala, kde je mezi 20ceti dětma :D