Ahojte maminky. prosím o radu, kde sehnat pískací botky na první krůčky 🙂
Myslím takové ty, které pískají při došlapu na patu. Nebo je to úplně na nic? Díky, Iveta
Podědili jsme, ale nosili je, když ještě nechodil jen tak na parádu, by se mě hlava rozkočila, kdybych to měla poslouchat. 🙂
Kamaradka mela a byla velmi nespokojena. Jednak to piskani dite rozptylovalo, ale hlavne -- aby tam byl prostor na piskatko, musi byt trochu vyssi podrazka, ve ktere je vzduch a piskatko, takze jeji mala si ty boty hrozne brzo sesmajdala a celkove to proste nebylo dobry, za par tydnu kupovala nove, nepiskaci 🙂
Já jsem četla něco o zdravém obouvání a tam bylo psané, že právě tyto boty jsou nevhodné, že dítko se s těmito boty učí špatně chodit, tuším, nášlap přes patu je nevhodný. Nevím, osobně je podle mne lepší koupit kvalitní boty bez pískání.
Nevím, jestli jsou vhodné z ortopedického hlediska, ale doma vás z pískání jebne 😉
Všem moc díky, tak nic 🙂))
@aiwim my je měli,ale ne jako jediný, poděděné, byly super. Krásně se mi hladala, kde je mezi 20ceti dětma :D
Tak o těch jsem ani neslyšela 🙂 , ale myslím, že to asi k ničemu nebude, jen taková legrácka....stejně jako třeba hrací nočník....některé děti to nadchne, některé se pak nočníku děsí....s pískacími botičkami bych to viděla podobně, třeba můj syn by v nich pravděpodobně odmítal chodit 😉