Hezký večer. Jdu s prosbou o radu. Máte zkušenosti s péřovou zavinovačkou? Není příliš těžká a teplá pro miminko (jarní)? Děkuji za sdílení zkušeností, popřípadě i kde jste kupovali.
Ahoj, já jsem s ní byla spokojená, i dcera. Nechala jsem si ušít a vycpat podle zavinky od Evy Kiedroňové. Měla jsem dvě velikosti. Dcera se v ní nijak nepotila, nebylo potřeba ji ani v zimě nijak víc oblékat, jen přikrýt lehkou dekou, když už potom spala jen na ní, nezavinutá.
Dcera byla uplně zavinutá než se začala víc vrtět, když jí vyhovovalo mít zastrčené ruce, cca do 3m. Potom v ní spala dál, jen ruce navrchu. A nakonec ji měla v postýlce pod sebou, to už byla ta větší velikost, a ležela na ní, cca do 1,5r. Teď spí už nějakou dobu s námi.
Máme od Evy kiedronove a malý na ni spinka a je prikryty normální dekou. Nesnese být zavinuty.
V postýlce je hezky na místě, nepochoduje a je spokojený, pěkne hreje - je vzdycky dost teplý, až spoceny 😀
Skvělá věc, když už nezavinujes, tak jako hnizdecko v jakémkoliv počasí (v horku peří teplo odvádí). Zavinuti není pevné. Máme od Alla baby.
měla jsem až u druhé dcery a lituju jen toho, že jsem ji nepořídila už pro prvního syna 🙂 já rozhodně doporučuju, kupovala jsem z eshopu Evy Kiedroňové