Ahoj,
máte někdo prosím zkušenost s péřovou zavinovačkou Dráček?
Kupovali jste k ní do sady i polštář?
Kolik povlečení k ní máte?
Máte tip,kde koupit nejlevněji (nové, nepoužité)?
Děkuji za informace 🙂
já tedy nemám dráčka, ale tu klasiku a bohate stačila, dcerce se tam líbilo, připadne mám na prodej, s ružovým povianem pro holčičku
pak u nás byl oblíbený nacpaný perovy polstar na válení, ale to jsem mela pujčené od tcyhne po jejich 3 detech a taky super
Mam dve perinky, kazdou s nahradnim povlakem. Jedna je v postylce, druha v kosiku a nebo v kocarku. Jeden z nej nakupu pro mimi, ktere v ni lepe spi. Prvni jsem koupila bazarovou, nechala vycistit a kdyz se osvedcila, poridila jsem druhou-novou.
Pro nás to byla nakonec zbytečná koupě, malý neměl zavinovani rád, občas na tom ležel jako v duchně.
Kupovala jsem Kenny péřovou zavinovačku, syn se narodil na zimu a taky v ní celou zimu proležel, za mě stokrát vrácená investice, mohu jen doporučit.
super 🙂 nám teda doma neleží
@sebestol dobry den, a nebudete ji prodávat? Děkuji
Syn byl listopadový, proto jsem koupila a využili jsme hodně, mám zavinovačku a dva povlaky. Teď čekáme druhé v únoru, tak taky chvíli využijeme.
Ahoj 🙂
Myslíte, že využiju péřovou zavinovačku pro miminko narozené v květnu?
@aaddeellaa Dobrý den, boužel jsem ji již darovala kamarádce, ale dívala jsem se na kennyshop, že tam mají super sety tak třeba ušetřit koupí všeho dohromady.
@meggie12345 Ano já jsem ji měla hodně dlouhou, hlavně ten klid který jsem měla, když se dítě zavinulo a uklidnilo.
@sebestol trochu se bojím, aby mu v tom nebylo přes léto horko...
Rozumím @meggie12345 je to o tom, že péřová zavinovačka v létě má opačný účinek, kdy chrání před horkem. Stačí hledat na netu a najdeš o tom jak používat zavinovačku v létě.
Zkušenost nemám(nebo si spíš nepamatuji), ale pokukuji po ní taky pro sestru. Moje mamka mě jako malou dávala na klasický polštář, a to je prý generacemi ověřený, že v tom jsou děti spokojený.🙂 Já mám po mě od mamky schovaný, ale používala jsem minimálně, protože na to byla velká stuha a zdálo se mi to pracný zavazovat. Já používala rychlozavinovačku.