Peřinka/deka do kočárku. Kde koupit?

monca_24
25. kvě 2020

Ahoj, prosím vás, sháním teplou, tlustší peřinku nebo dečku do kočárku pro miminko. Máte nějaký tip kde koupit? Nebo čím přikrýváte zimní miminko v kočárku? 😊 Děkuji.

pipi_puncocha
25. kvě 2020

Jestli čekáš zimní miminko, tak bych asi koupila zimní fusak, my máme od české značky Emitex. A do toho v kombinézce/overalu podle teploty.

lenatko91
25. kvě 2020

Já jsem listopadové mimčo měla v péřové zavinovačce a fusaku z beránka, někdy přes to ještě deku. Tady na bazárku například najdeš spoustu fusaků apod 🙂

veruuu_kubesovic
25. kvě 2020

to se nedává, stačí koupit zimní fusak, mám Emitex a k tomu kombinézu pro prcka

jjasmina
25. kvě 2020

V zimě určitě zimní fusak, my máme s kožešinkou s beránkem 🙂 krásně teploučkej 🙂

martiniquest
25. kvě 2020

Perinky v kocaru jsou neco, co jsem nepochopila. V dnesni dobe uz existuji skvele fusaky. Sama jsem koupila outlastovy Little angel a jsme moc spokojeni. Pri teplote 10-20 stupnu davam jarni, a pak uz mam pri ruce jen tensi deku.

malytlustyhroch
25. kvě 2020

Mela jsem na letni miminko na zimu deku, obycejnou mekkou teplou deku ( a kombinezu) a za me super. Hodne jsme jezdili mhd, a ta deka jde precejen vic regulovat nez fusak - jedna vrstva, dve vrsty, ctyri vrstvy... taky se snadno pere. Ja zas nechapu fusaky, asi jde o to, jake cesty s kocarem clovek podnika, neco jineho mhd s dvema prestupama a nakup v obchodnim centru, neco jineho tri hodiny spanku venku na zahrade... Na podzimni miminko jsem podlehla a pouzivali jsme lehky fusak a kombinezu, srovnani ale moc nemam, protoze jsme tech prochazek moc neudelali, nejdriv jsme byly furt nemocny a pak uz koronavirus. Jsem ale rada, ze jsme nakonec neporizovali zimni fusak, to by v nasem pripade byly vyhozene penize.

denisahlavicova
29. kvě 2020

Ja mám dceru unorovou, takže jsem měla teplý, berankovy fusak 20 let stary ( mamka ho používala, když jsem se narodila, jsem lednová), a dala jsem přes něj deku + slidu. Buď klasickou deku a nebo dětskou z Pepca. Zima ani horko ji nebylo, byla vždy tepla tak akorát.