Perete i svoje oblečení v dětském prášku?

isousek
4. srp 2015

Ahoj holky chtela sem se zeptat Koupila sem malemu gel persil ale pro nas sem vzdy pouzivala kapsle.Ale nekdy mam jen par veci pro maleho a nechce se mi prat male mnozstvi tak premyslim ze i pro nas budu pouzivat ten detsky akorat ze nechci davat malemu avivaz tak nevim jestli nam bude pradlo vonet.Jak to mate vy s pranim?

lenickae
4. srp 2015

Já peru v gelu Persil Sensitiv - malé peru zvlášť bez aviváže, nám přidávám aviváž. Malé peru tak jednou týdně, až mám víc věcí anebo jak naplním alespoň půl pračky 😉.

speratovalucie
4. srp 2015

Aviváž nepoužívám, pouze výjimečně, naše peru v dospěláckým Ariel gelu, malé peru v dětským Batole. Krásně vše voní. Nejlepší je nějaké ty trošinky, co někdy jsou, vyprat v umyvadle v ruce a je to... Nebo přihodit k dospěláckýmu s dospěláckým práškem na praní. Pokud nemáte v rodině kožní onemocnění, atopické ekzémy apod, jednou za čas se vážně nic nestane, když se navíc přihodí jedno máchání navíc...

smoginka
4. srp 2015

Já osobně peru dohromady naše prádlo s prádlem od prcka. Ze začátku jsem používala jen Persil gel sensitive, teď i Batole gel a když nemám "dětský", tak používám i klasický gel. Aviváž používám "dětskou". Mám ráda tu jemnou vůni 🙂

ladie
4. srp 2015

U prvního jsem to řešila (různé dětské prášky, které stejně nic nevypraly, prala jsem dětské zvlášť...). U dcery to je úplně jinak. Peru všechno prádlo dohromady, používám Persil sensitive nebo Ariel sensitive. Jen do cca 4 měsíců jsem k praní přidávala máchání navíc.
Aviváž nepoužívám vůbec. Nějak jsem si zvykla, že prádlo krásně voní i bez ní, navíc na spoustu věcí se aviváž používat nedoporučuje (džíny, sportovní oblečení...) - ta to aspoň nemusím třídit.

lv
4. srp 2015

zvlášť jsem prala snad 2-3m, pak už ne /holky nejsou alergické, netrpí na kožní potíže/, pak už s našimi věcmi, do 6m dětský prášek bez aviváže, pak už jako nám.

sarajurka
4. srp 2015
Uživatel sarajurka je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od sarajurka.

Tak to seš šťastná žena, že od malého toho nemáš moc na praní. Přijde mi teď, že nedělám nic jiného, než jenom peru pro malou :D a jinak už jsem se naučila to úplně neřešit, když potřebuju něco akutně, tak to přihodím i k oblečení od malé.

veruska007
4. srp 2015

Cca od roku peru dětem společně s dospělými. Aviváž nepoužívám. Dětské prací prášky už nepoužívám, špatně praly anebo dělaly fleky na tmavém oblečení. Je nás pět, týdně peru 7 praček + ložní + pračka navíc, když se děti pokadí, počůrají, po návštěvě pískoviště - to jsou vždycky 4 sady oblečení rovnou do pračky 😀

krystalka
4. srp 2015

@isousek - já jsem synovi prala prvních pár měsíců jeho oblečení zvlášť, ze začátku v Lovele, pak už dohromady s naším, používali jsme Persil sensitive gel, pro všechny, aviváž jsme nepoužívali nikdy...

diniki
4. srp 2015

První várku oblečků jsem prala zvlášť, později i s naším prádlem. Používala jsem Persil sensitive gel. Aviváž ze začátku ne, později ano Silan Sensitive. Teď to bude zvenčí vonět i bez aviváže 🙂

kocour1
4. srp 2015

U prvního dítěte jsem tak první čtyři měsíce prala malé zvlášť v jeho prášku. U druhého dítěte jsem už věci před narozením vyprala v normálním našem - kapsle ariel...od začátku mu peru s námi a neřeším to...stejně přijde do kontaktu s vaším oblečením, leží s vámi v posteli, chováte ho - tak jaký je rozdíl, že bude mít to oblečení na sobě🙂...tak to beru já a evidentně je to malému úplně jedno🙂

craki
4. srp 2015

Malemu peru zvlast v gelu Persil sensitive. Pouzivam ho i na latkovky. Ted po trech mesicich me uz ale prestalo bavit mit doma dva prasky, takze budu i nam prat v detskem. O moc drazsi neni a moc mi voni 🙂 Avivaz jsem nikdy nepouzivala.