Měla bych dotaz především na maminky dětí-mulatů. Za měsíc se mi má narodit holčička,, mulatka. Chtěla bych se zeptat, zda jste u dětí nějak speciálně pečovaly o pokožku? Například nějaký olejíček? Nebo uvidím podle toho,jestli se jí bude pokožka vysušovat a případně namažu.. Vím, že vlásky jsou zřejmě kapitola sama pro sebe..pečovaly jste o ně nějak již on narození? A nějaký typ na pozdější péči až malá povyroste? Jsou nějaké speciální šampony, hřebeny, olejíčky? Děkuji moc.
Kazde mimi/dite je jine. Mi u nas mame blbou vodu, tak maleho mazu telovym mlekem. Jinak by mel pokozku suchou. Ted uz bude mit dva roky, ale kdyz byl mimi, tak jsem ho dlouho nicim nemazala, nebylo potreba. Co se tyka vlasku, taky je to individualni. Nas maly ma vlasky po me. 😉 Vzadu se mu vlni a delaji kudrliny a vrch hlavy a predek ma rovny. Nepouzivame nic, jen normalni sampon. Manzel koupil spoustu kremu a kondicioneru pro ' misene' vlasy a vubec nevidim rozdil, nebo ze by to neco delalo. Na druhou stranu, kamaradka ma 4 deti, 3 holky a kluka a kazdy ma jine vlasy. Dve holky maji vlasy uplne nepoddajne, maji s tim strasne problemy a dalsi holka a kluk maji vlasy skvele, jemne, hebke, zadny problem. Tak pak uvidis az se mala narodi. Ze zacatku stejne ale nic krome vody potrebovat nebudes. Specialni prostredky jsou a internet je jich plny.