Doporučíte nějaké plenkové kalhotky co nebudou protékat? Pampers malýmu nesedí, je z nich opruzeny. Pak jsme zkoušeli Magic, ty mi přijdou že nesajou. Ještě jsme měli Dada a Helen Harper ty sajou dobře ale protekají, jsou takový úzký. Doma máme ještě Bella happy ale ty jsme ještě nezkoušeli
@misaa56 my zkoušeli z Alberta a byly super 🙂
Babylove a pak ještě i Albert - ta jejich značka za nás není špatná.
Ale Albert nedělá pants, ne?
Nám vyhovují na den Bella happy a Dada zlaté, na noc Monperi nebo noční Huggies, ale téměř vždy v noci jednou přebalujeme (dcera má 15 měsíců)
A babylove (pants) nám nevyhovují vůbec, když se pocuraji, tak jsou takové nepříjemné, tvrdé, klidně po půl hodině od prebaleni, třeba pampersky zas strašně smrdí...
Za mě Dm babylove a Albert🙂
@jako_mala_holka Albert pants má, je na obalu nějaké zvířátko, tygr, sova, lev🤔🙂
@tercasv fakt? Tak to jsem u nás nikdy neviděla, zkusím pohledat, díky
Dnes jsme zkusili koupit huggies a nejsou tak špatný 🙂 jinak kupujeme pampers, ale ty vašemu malému nesedí. 😕
@jako_mala_holka ma, ale tusim jen ve vel. 4 a 5. Alespon u nas. Plenky pouzivam 4+ a kalkotkovky davam na noc vel. 5 a dobry. Mala ma kolem 11-12 kg, takze ma ty pants vlastne o cislo vetsi...
Za nas (mimo pampers, které vam nepasuji) tak happy a huggies... Dada jsme zkouseli a staly za nic a pak jsme zkouseli ty babylove, ale to byli v dobe, kdy se maly odplenkovaval, takze na rano upa suche a pres den skoro taky
Ahoj, já nedám dopustit na Bebelo z Dr.Maxe. Vyzkoušeli jsme všechno možný, ale tyhle jsou fakt super. Myslím, že vyjdou nejlevněji a hlavně v noci neprotecou. Malou prebaluju vždycky až ráno a úplně v pohodě. Asi jednou za měsíc se mi stane, ze je malilinko procurana na pyžamu 😊
Všem moc děkuji. Až se dostanu do Alberta tak je zkusím vzít ale nejbližší máme asi 30km i DM🙈
Malýmu dávám normální plenky doma ale když někam jedeme tak na prebaleni beru ty pantsy a většinou je úplně mokrej hlavně z autosedačky.
@misaa56 ahoj, za nas urcite Babylove z DM👌🏻