Ahojky,potřebovala bych pár typů na eshopy s dětským oblečením.Ale jen nové.Mimibazar i aukro znám,ale hledám i jiné.Začíná léto a pro 10m syna chci nějaké pěkné letní oblečení a taky nějaké pěkné kšiltovky.Nic zajímavého sem zatím nenašla.Poraďte;-)
Diky moc,chtěla jsem sice nové,ale třeba tam nějaké pěkné kousky najdu.Já můžu doporučit www.nextik.eu
mě přijde že některé ty kousky jsou vážně nové jen třeba vyprané zatím jsem nebyla vůbec zklamaná
a mám hrozně dobré zkušenosti s touto paní
http://www.ukvcz.com/
napíšeš co chceš a ona t to z UK objedná a pošle sem do ČR
objednává z nextu, george, mothercare,Debenhams a hlavně z Sports Direct kde mají fakt super ceny sportovních značek
Tak na to se taky podívám.Nevíš kolik si za to bere?Někdo chce za libru 36,ale viděla jsem i 39 a to už mi přijde moc.
myslím že 36 nebo 37kč 😉
No tak to je jak u v většiny🙂 Já jsem právě měla strach ty věci z bazaru kupovat.Už jsem se 2x napálila.Jednou to nebyly trika vůbec z bavlny,ale umělina někde od vietnamců a podruhé tam byl flek co nebyl na fotce viďet a celkem dost žmolků.Tak snad teď už to bude ok,pokud si i ty s nákupem spokojená.
ja obednala oarkat z brumly.cz a perfekt,vse bud jako nove nebo nove jeste s visackou za par kacek 😉
Už jsem tam něco teda taky objednaja a jsem zvědavá.Ale myslím,že budu spokojená🙂
@nicki_minaj 🙂 🙂 🙂 Taky jsme tam už několikrát nakupovali a super věcičky za super ceny. A do týdne jsem měli tríča doma. Na objednávku to bylo za 14 dnů, ale i to je paráda.... 😉 😉
Já nakupuju z www.topolino.de přes MMB.
To já si objednávám v uk sama a byla bych docela ráda kdyby se se mnou někdo rozdělil o poštovné🙂)
dobrý outlet za slušné peníze je třeba na www.memi.cz, alespoň já jsem spokojena a nakupuju tam už několik let
Ahoj, pěkné věcičky mají na babyboutique.cz, mají jen nové a značkové věci, dokonce i botičky. Zatím jsem byla vždycky spokojená s nákupem.
V on-line obchodě Sports Direct najdete sportovní, lifestylové značky Nike, Puma, Adidas za málo peněz. Zboží až s 90% slevou. Sports Direct - nejlukrativnější e-shop ve Velké Británii.
Nakupujte levně a výhodně v Sports Direct v češtině a za koruny http://tidd.ly/214e931f
tak pokud ti nevadí i sekáček tak moc doporučuju www.brumla.cz www.laclik.cz www.satnicek.cz a www.baby2hand.cz
třeba něco vybereš 😉